• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 24 October - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد دستگاههای مسئول پیش از وقوع فجایع بیشتر برای جاده میانبر مسجدسلیمان-اهواز چاره اندیشی کنند نجات یک انسان، نجات یک امت است دیدار جمعی از مسئولان مسجدسلیمان با تعدادی از خانواده های شهدای ۳۰ مهر حمله موشکی ۳۰ مهر به مسجدسلیمان یک جنایت جنگی بود مسجدسلیمان تا کی، خراج خون بدهد؟! فوری/ کارمند شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان به همراه سه عضو خانواده اش بر اثر سانحه تصادف در جاده مسجدسلیمان- اهواز جان خود را از دست دادند تجلیل از مقام شامخ اسوه ایثار و مقاومت، حضور امام جمعه، مدیریت و طلاب حوزه علمیه المهدی (عج) مسجدسلیمان بر سر مزار شهید بهنام محمدی پایان جستجوی نفس‌گیر در اندیکا، کودک مفقودشده در منطقه سوسن و سرخاب پیدا شد تحقق ۱۰۱ درصدی تعهدات تولید با افزایش روزانه ۴ هزار بشکه‌ای تولید نفت در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان ترکیب هیئت‌رئیسه جدید اتاق اصناف شهرستان مسجدسلیمان مشخص شد عیادت فرماندار مسجدسلیمان از دکتر داریوش جلیلی و تاکید بر برخورد قاطع با عامل حادثه تاوان سال‌ها خدمت در شرایط سخت، سرنوشت مبهم ۲۳ نیروی باسابقه سد شهید عباسپور تجلیل فعالان فرهنگی، هنری و محیط‌زیستی از پرستاران بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان قاتل فراری زن جوان توسط پلیس مسجدسلیمان دستگیر شد توقیف ۸۰ وسیله نقلیه مخاطره‌آمیز و هنجارشکن توسط پلیس مسجدسلیمان تمدن ۷ هزار ساله ایران هیچ‌گاه مغلوب تاریخ ۳۰۰ ساله آمریکا نخواهد شد تأکید بر هم‌افزایی نهادهای دینی و انقلابی در نشست قرارگاهی بررسی مسائل فرهنگی منطقه با حضور ائمه جمعه مسجدسلیمان، اندیکا و لالی کلاف سردرگم سالن ورزشی شهید عبدالرضا قنبری منطقه کلگه مسجدسلیمان کی باز می شود؟! کسب رتبه نخست رضایت‌مندی مردمی دادگستری شهرستان مسجدسلیمان و برتری شعبه چهارم دادیاری‌ رضا منجزی به عنوان سرپرست شهرداری گلگیر منصوب شد/پس از برگزاری جلسات تخصصی، شهردار جدید انتخاب و معرفی خواهد شد

♥6

کدخدایی: نتیجه حاکمیت قانون باید اعتماد عمومی مردم شود

  • کد خبر : 13059
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰
کدخدایی: نتیجه حاکمیت قانون باید اعتماد عمومی مردم شود

تهران- آوای خوزستان – رئیس پژوهشکده شورای نگهبان گفت: نتیجه حاکمیت قانون باید اعتماد عمومی مردم باشد تا این رویکرد به افزایش سواد سیاسی و رشد کشور منجر شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی آوای خوزستان، عباسعلی کدخدایی امروز شنبه( ۴ اسفندماه) در دومین دوره جایزه ملی قانون در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: معمولا هدف از حاکمیت قانون، تضمین عدالت و ایجاد نظم در جامعه و رسیدن مردم به سعادت ابدی است و روش آن برابری در مقابل قانون است.

وی درباره شاخص های این موضوع افزود: نخست شفافیت قانون است. همچنین پیش‌بینی‌پذیر بودن قوانین مهم است تا این قوانین امور جاری را مختل نکند و قوانین وضع شده آینده جامعه را به طور روشن ترسیم کرده و قانون فقط منفعت عده ای خاص را در نظر نگیرد.

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان تاکید کرد: نتیجه حاکمیت قانون باید اعتماد عمومی مردم باشد تا مردم به حاکمیت و مسوولان اعتماد کنند. همچنین باید نتیجه حاکمیت قانون به افزایش سواد سیاسی و رشد آن کشور منجر شود.

کدخدایی با بیان اینکه قانون اساسی فردی نیست و تفاوتی بین مردم و مسوولان در قانون وجود ندارد، گفت: نمونه آن در رهبران دینی ما همچون حضرت علی(ع) دیده می شود که در دادگاه برای دادرسی حاضر می شود.

وی با اشاره به چالش های حاکمیت قانون گفت: در موضوع رژیم صهیونیستی، قطعنامه های متعددی علیه این رژیم تصویب شده، اما اجرا شده است. همچنین رئیس جمهور فعلی آمریکا از بسیاری پیمان های بین‌المللی خارج شد و حتی موضوع خروج از سازمان ملل را مطرح می کند تا حمایت از رژیم صهیونیستی همچنان ادامه داشته باشد. به عبارتی غرب هیچکدام از قوانین را در حوزه حاکمیت قانون اجرا نمی‌کند. در حالی که اسلام مفتخر به حاکمیت قانون و اجرای آن در همه شئون است.

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان با بیان اینکه قوانین باید به روز، دارای قابلیت اجرایی و استحکام لازم باشد، تصریح کرد: تمام دنیا مراکز تخصصی برای کمک به نمایندگان خود در حوزه تدوین و طراحی قوانین دارند و مجلس شورای اسلامی هم باید از چنین مراکز تخصصی همچون مرکز پژوهش های مجلس برای بحث و بررسی مسائل در حوزه تخصصی استفاده کند.

کدخدایی اضافه کرد: اگر آن طرح ها جامع نبود، کار کارشناسی بیشتری انجام می شود تا آن قانون قابلیت اجرا داشته باشد. بر همین اساس باید به این موضوع توجه کرد تا قانون موثر با قابلیت اجرایی توسط نمایندگان مجلس تصویب شود.

به گزارش آوای خوزستان، در این مراسم محمدجواد لاریجانی مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس، مالک شریعتی نیاسر نماینده تهران در مجلس، مجتبی یوسفی نماینده اهواز، روح الله نجابت نماینده شیراز، علیرضا سلیمی نماینده تهران، رستگار یوسفی نماینده مردم پاوه، فرهاد بشیری نماینده پاکدشت و دشتی اردکانی نماینده دوره گذشته مجلس شورای اسلامی حضور داشتند و از برترین‌های دومین جایزه ملی قانون تقدیر شد.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=13059

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.