• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 24 October - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد دستگاههای مسئول پیش از وقوع فجایع بیشتر برای جاده میانبر مسجدسلیمان-اهواز چاره اندیشی کنند نجات یک انسان، نجات یک امت است دیدار جمعی از مسئولان مسجدسلیمان با تعدادی از خانواده های شهدای ۳۰ مهر حمله موشکی ۳۰ مهر به مسجدسلیمان یک جنایت جنگی بود مسجدسلیمان تا کی، خراج خون بدهد؟! فوری/ کارمند شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان به همراه سه عضو خانواده اش بر اثر سانحه تصادف در جاده مسجدسلیمان- اهواز جان خود را از دست دادند تجلیل از مقام شامخ اسوه ایثار و مقاومت، حضور امام جمعه، مدیریت و طلاب حوزه علمیه المهدی (عج) مسجدسلیمان بر سر مزار شهید بهنام محمدی پایان جستجوی نفس‌گیر در اندیکا، کودک مفقودشده در منطقه سوسن و سرخاب پیدا شد تحقق ۱۰۱ درصدی تعهدات تولید با افزایش روزانه ۴ هزار بشکه‌ای تولید نفت در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان ترکیب هیئت‌رئیسه جدید اتاق اصناف شهرستان مسجدسلیمان مشخص شد عیادت فرماندار مسجدسلیمان از دکتر داریوش جلیلی و تاکید بر برخورد قاطع با عامل حادثه تاوان سال‌ها خدمت در شرایط سخت، سرنوشت مبهم ۲۳ نیروی باسابقه سد شهید عباسپور تجلیل فعالان فرهنگی، هنری و محیط‌زیستی از پرستاران بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان قاتل فراری زن جوان توسط پلیس مسجدسلیمان دستگیر شد توقیف ۸۰ وسیله نقلیه مخاطره‌آمیز و هنجارشکن توسط پلیس مسجدسلیمان تمدن ۷ هزار ساله ایران هیچ‌گاه مغلوب تاریخ ۳۰۰ ساله آمریکا نخواهد شد تأکید بر هم‌افزایی نهادهای دینی و انقلابی در نشست قرارگاهی بررسی مسائل فرهنگی منطقه با حضور ائمه جمعه مسجدسلیمان، اندیکا و لالی کلاف سردرگم سالن ورزشی شهید عبدالرضا قنبری منطقه کلگه مسجدسلیمان کی باز می شود؟! کسب رتبه نخست رضایت‌مندی مردمی دادگستری شهرستان مسجدسلیمان و برتری شعبه چهارم دادیاری‌ رضا منجزی به عنوان سرپرست شهرداری گلگیر منصوب شد/پس از برگزاری جلسات تخصصی، شهردار جدید انتخاب و معرفی خواهد شد

♥8

نشریه داخلی معاونت سیاسی سپاه: زبان‌های تلخ و نگاه‌های غضب‌آلود، بر دردهای ما خواهد افزود، حتی اگر متعلق به «نام‌هایی مقدس» باشند

  • کد خبر : 6028
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۲:۵۰
نشریه داخلی معاونت سیاسی سپاه: زبان‌های تلخ و نگاه‌های غضب‌آلود، بر دردهای ما خواهد افزود، حتی اگر متعلق به «نام‌هایی مقدس» باشند

نشریه داخلی معاونت سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه، تاکید کرده «آدم‌هایی باید تریبون (داشته) باشند که همدلی و عطوفت را به افکار عمومی هدیه می‌دهند. زبان‌های تلخ و نگاه‌های غضب‌آلود، بر دردهای ما خواهد افزود، حتی اگر متعلق به نام‌هایی مقدس باشد».

نشریه روزانه معاونت سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه با نام «اخبار و تحلیل‌ها»،‌ امروز در مطلبی جامعه را نیازمند «حال خوب»‌ دانست و تاکید کرد که «زبان‌های تلخ و نگاه‌های غضب‌آلود، بر دردهای ما خواهد افزود، حتی اگر متعلق به نام‌هایی مقدس باشد».

نویسنده معتقد است که جشنواره‌های تئاتر، شعر و موسیقی فجر که در حال برگزاری است مورد «استقبال گسترده»‌ قرار گرفته و همچنین «بازگشت تماشاگران فوتبال به استادیوم‌ها» را «خبر خوب» دانست که «حکایت از عادی شدن روند زندگی مردم دارد و می‌تواند جذابیت را به مسابقات لیگ کشور برگرداند.»

به اعتقاد نشریه روزانه معاونت سیاسی سپاه، «جامعه نیازمند یک حال خوب است» و مقصر این شرایط را «بدخواهان ملت» دانسته که چند ماه است «اذهان جامعه را مشوش کرده و حال خوب را از مردم دریغ کرده‌اند». به نوشته نشریه اخبار و تحلیل‌ها، این افراد، «بخشی را به جان یکدیگر انداخته و تخم چنددستگی و تفرق و بددلی کاشته‌اند. تزریق و پمپاژ اخبار منفی به جامعه موجب شده که ساعاتی نباشد که به فضای مجازی مراجعه کنیم و خبری منفی و تحریک‌کننده نشنویم!»

نشریه «اخبار و تحلیل‌ها» نسخه‌ی خوب شدن «حال دل‌ها» را «همدلی» دانسته و تاکید کرده که «کدروت‌ها و سوء‌تفاهم‌هایی به ناحق بر قلب‌های‌مان سایه افکنده است را کنار بگذاربم و اجازه ندهیم که بدخواهان این ملت که فضای مجازی را به لجنزاری از فریب و دروغ و نفرت و سیاه بدل کرده‌اند، مدیریت روح و روان جامعه را برعهده گیرند».

این نشریه تاکید کرده که «سیاست‌های رسانه‌ای دشمن پاشیدن مستمر نفرت» است و «همچنان ادامه دارد». به نوشته نشریه داخلی معاونت سیاسی سپاه، «باید هوشیار بود و اجازه نداد که نفرت‌افکنی‌ها دل‌های‌مان را مملو از نفرت کند».

به نوشته «اخبار و تحلیل‌ها»، بر اساس این «راهبرد اساسی» جامعه نیازمند «تزریق همدلی» است و هر اقدامی را که باعث دوری شود را «حرکت در زمین دشمن»‌توصیف کرده است و زبان مورد نیاز در جامعه را «زبان محبت» دانسته که «باید در کشور خریدار داشته باشد».

نشریه داخلی معاونت سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه، در پایان تاکید کرده «آدم‌هایی باید تریبون (داشته) باشند که همدلی و عطوفت را به افکار عمومی هدیه می‌دهند. زبان‌های تلخ و نگاه‌های غضب‌آلود، بر دردهای ما خواهد افزود، حتی اگر متعلق به نام‌هایی مقدس باشد».

کانال تلگرامی این وبسایت نیز، چند روز پیش از برگزاری کنسرت یک خواننده در برج میلاد استقبال کرده بود. در این پست تلگرامی، بخشی از این کنسرت منتشر شده و نوشته شده بود «در حالی که رسانه‌های ضد انقلاب با فضاسازی‌های سنگین مردم را از حضور در رویدادهای فرهنگی و هنری منع می‌کنند، دیشب کنسرت یکی از خوانندگان پاپ کشور با استقبال خوب مردم مواجه شد».

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=6028

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.