• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 5 September - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه شهرهای مسجدسلیمان،اندیکا و لالی با تأکید بر تدوین الگوی واحد فرهنگی تیم فوتبال جوانان نفت مسجدسلیمان قهرمان لیگ برتر خوزستان شد دولتمردان به وعده های اقتصادی خود عمل کنند/گرانی مکرر خودرو نشان از ضعف نظارت دارد استعفای سید علیرضا احمدپور از سمت ریاست دفتر ارتباطات مردمی دکتر جباری در مسجدسلیمان هشدار پنجم ستاد مدیریت بحران شهرداری مسجدسلیمان در خصوص پیشگیری از خطرات احتمالی پدیده ال نینو کسب عناوین برتر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی توسط هنرمند نوجوان مسجدسلیمانی دستگیری ۶ عامل تیراندازی در شهرستان لالی پل میناب (مالجونکی) در مسجدسلیمان به بهره‌برداری رسید درخشش تئاتر مسجدسلیمان، راهیابی دو نمایش جوک و بازمانده به جشنواره کشوری آیین تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد+تصاویر و اسامی مدیران و کارمندان نمونه ایثار ماندگار سرباز دیار زاگرس، اهدای اعضای امیرحسین گودرزی به چند بیمار جان دوباره بخشید آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه های راهسازی توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد بیکاری و گرانی زخم‌های عمیق مسجدسلیمان است/ نظارت بر بازار مسجدسلیمان ضعیف است جشن «ایران ما»، روایت یک شب فرهنگی در پارک بانوان مسجدسلیمان پیام سرپرست شهرداری مسجدسلیمان به مناسبت هفته دولت، روز کارمند و هفته وحدت جشن بزرگ «ایران ما» در پارک بانوان مسجدسلیمان برگزار می‌شود تجدید میثاق مسئولان مسجدسلیمان با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده شهیدان دهقانی نخستین جراحی پیشرفته دیسک گردن با روش جدید در مسجدسلیمان انجام شد رئیس جدید شرکت پخش فراورده های نفتی شهرستان مسجدسلیمان معرفی شد گام تازه برای احیای جایگاه CNG مسجدسلیمان/ زیرساخت شهری در آستانه بازگشت به مدار خدمت

4

نتانیاهو: در سوریه علیه اهداف ایرانی اقدام کردیم

  • کد خبر : 9894
  • ۲۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۸:۵۰
نتانیاهو: در سوریه علیه اهداف ایرانی اقدام کردیم

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا می‌کند که «اسرائیل مورد هدف قرار گرفته است و اکنون در معرض حملات تروریستی قرار دارد.»

بنیامین نتانیاهو دوشنبه شب در سخنانی اظهار کرد که «به دنبال جنگی گسترده نیستیم و به هر شیوه‌ای در تلاش برای ممانعت از وقوع آن هستیم، اما در صورت وقوع چنین جنگی، همه قدرت خود را بکار خواهیم گرفت».

وی درباره ابقای «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سمتش که این روزها به یکی از موضوعات مورد اختلافات نتانیاهو و یائیر لاپید (رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی) تبدیل شده است، گفت: «گالانت به رغم اختلافات در سمت خود باقی خواهد ماند».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین به موضوع «اصلاحات قضایی» به عنوان یکی دیگر از موضوعات مورد اختلاف میان راست‌گراها و چپ‌گراها اشاره کرد و افزود: «به اختیارات واضحی برای انجام اصلاحات قضایی دست یافتیم».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «باید در مورد اصلاحات قضایی و موضوع امتناع از خدمت به اجماع برسیم».

نتانیاهو در ادامه حماس را به تلاش برای ایجاد زیرساخت‌ها در جنوب لبنان متهم کرد و تصریح کرد: «اجازه ایجاد زیرساخت‌های حماس در جنوب لبنان را نخواهیم داد».

وی ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم کرد و گفت: «ما نباید به ایران اجازه دستیابی به این نوع از سلاح را بدهیم».

وی همچنین مدعی شد که «ما در سوریه علیه اهداف ایرانی اقدام کردیم و در صورت ادامه شلیک موشک، حکومت بشار اسد بهای سنگینی خواهد پرداخت».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هفته پیش در اوج تنش‌ها در فلسطین اشغالی و درگیری‌های مسجدالاقصی، در راستای انحراف افکار عمومی جهان از اوضاع متشنج فلسطین اشغالی و وضعیت نابسامان کابینه‌اش، بار دیگر ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم کرد و خطاب به جامعه جهانی گفت که «باید از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای جلوگیری شود».

نتانیاهو بدون اشاره به خطر داشتن صدها کلاهک هسته‌ای رژیم صهیونیستی گفت: «اگر از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای جلوگیری نکنیم، با واقعیت متفاوتی روبرو خواهیم شد و جهان گروگان کشوری خواهد شد که می‌خواهد ما را نابود کند».

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=9894

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.