• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 24 October - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد دستگاههای مسئول پیش از وقوع فجایع بیشتر برای جاده میانبر مسجدسلیمان-اهواز چاره اندیشی کنند نجات یک انسان، نجات یک امت است دیدار جمعی از مسئولان مسجدسلیمان با تعدادی از خانواده های شهدای ۳۰ مهر حمله موشکی ۳۰ مهر به مسجدسلیمان یک جنایت جنگی بود مسجدسلیمان تا کی، خراج خون بدهد؟! فوری/ کارمند شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان به همراه سه عضو خانواده اش بر اثر سانحه تصادف در جاده مسجدسلیمان- اهواز جان خود را از دست دادند تجلیل از مقام شامخ اسوه ایثار و مقاومت، حضور امام جمعه، مدیریت و طلاب حوزه علمیه المهدی (عج) مسجدسلیمان بر سر مزار شهید بهنام محمدی پایان جستجوی نفس‌گیر در اندیکا، کودک مفقودشده در منطقه سوسن و سرخاب پیدا شد تحقق ۱۰۱ درصدی تعهدات تولید با افزایش روزانه ۴ هزار بشکه‌ای تولید نفت در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان ترکیب هیئت‌رئیسه جدید اتاق اصناف شهرستان مسجدسلیمان مشخص شد عیادت فرماندار مسجدسلیمان از دکتر داریوش جلیلی و تاکید بر برخورد قاطع با عامل حادثه تاوان سال‌ها خدمت در شرایط سخت، سرنوشت مبهم ۲۳ نیروی باسابقه سد شهید عباسپور تجلیل فعالان فرهنگی، هنری و محیط‌زیستی از پرستاران بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان قاتل فراری زن جوان توسط پلیس مسجدسلیمان دستگیر شد توقیف ۸۰ وسیله نقلیه مخاطره‌آمیز و هنجارشکن توسط پلیس مسجدسلیمان تمدن ۷ هزار ساله ایران هیچ‌گاه مغلوب تاریخ ۳۰۰ ساله آمریکا نخواهد شد تأکید بر هم‌افزایی نهادهای دینی و انقلابی در نشست قرارگاهی بررسی مسائل فرهنگی منطقه با حضور ائمه جمعه مسجدسلیمان، اندیکا و لالی کلاف سردرگم سالن ورزشی شهید عبدالرضا قنبری منطقه کلگه مسجدسلیمان کی باز می شود؟! کسب رتبه نخست رضایت‌مندی مردمی دادگستری شهرستان مسجدسلیمان و برتری شعبه چهارم دادیاری‌ رضا منجزی به عنوان سرپرست شهرداری گلگیر منصوب شد/پس از برگزاری جلسات تخصصی، شهردار جدید انتخاب و معرفی خواهد شد

♥3

خط و نشان‌های آمریکا: تسهیل کنندگان تجارت نفت و پتروشیمی ایران تحریم ‌می‌شوند

  • کد خبر : 7730
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲:۵۲
خط و نشان‌های آمریکا: تسهیل کنندگان تجارت نفت و پتروشیمی ایران تحریم ‌می‌شوند

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در تداوم سیاست فشار حداکثری کشورش علیه ایران همسو با ادعای دیپلماسی در قبال تهران، تهدید کرد که نهادهایی که تجارت نفت و پتروشیمی ایران را تسهیل کنند، تحریم خواهند شد.

وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی به نقل از آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور اعلام کرد: آمریکا متعهد به کاهش قابل توجه صادرات انرژی ایران است و نهادهایی که تجارت نفت و پتروشیمی ایران را تسهیل می کنند، تحریم خواهد کرد.

بلینکن افزود: امروز وزارت امور خارجه آمریکا شش نهاد که به حمل و نقل یا فروش فرآورده های نفتی یا پتروشیمی ایران مشغول بوده اند و ۲۰ کشتی به عنوان اموال این نهادها را تحریم کرد.

وی تصریح کرد: به طور خاص، وزارت امور خارجه آمریکا شرکت های نفت و گاز گلدن لوتس و ریل استیت جوینت استاک مستقر در ویتنام را، به دلیل نقش آگاهانه در یک معامله مهم برای حمل و نقل فرآورده های نفتی ایران تحریم کرده است.

این مقام دولت بایدن اذعان کرد: این تحریم ها بر تلاش‌های مستمر ما برای اجرای تحریم‌ها علیه ایران تاکید می‌کند. ما از اقدام علیه کسانی که سعی در دور زدن تحریم های آمریکا دارند دریغ نخواهیم کرد.

بلینکن همچنین در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: این تازه‌ترین اقدام اتخاذ شده توسط ایالات متحده علیه دورزنندگان تحریم پیرامون جهان بوده است. ما به اعمال تحریم علیه ایران ادامه خواهیم داد.

وزارت خزانه داری آمریکا در راستای رویکرد دوگانه واشنگتن علیه جمهوری اسلامی ایران، با تداوم سیاست فشار حداکثری، ۶ شرکت و ۲۰ کشتی در ارتباط با ایران را تحریم کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد دفتر کنترل دارایی‌های خارجی این وزارت خانه،  اسامی ۶ شرکت مستقر در کشورهای ایران، امارات، چین و ویتنام را در فهرست تحریم‌ های مرتبط با ایران قرار داده است. 

این نهاد آمریکایی همچنین اعلام کرد که دفتر کنترل دارایی های خارجی ۲۰ کشتی را نیز در همین زمینه تحریم کرده است.

در فهرستی که وزارت خزانه‌داری آمریکا منتشر کرده است، اسامی ۶ شرکت مستقر در کشورهای ایران، امارات، چین و ویتنام شامل شرکت پتروشیمی بوشهر، گلوبال مارین شیپ منیجمنت GLOBAL MARINE SHIP MANAGEMENT CO., LTD در  چین, شرکت سهامی گاز و املاک و مستغلات گلدن لوتوس  GOLDEN LOTUS OIL GAS AND REAL ESTATE JOINT STOCK در ویتنام, شرکت حمل و نقل شانگهای شوانران  SHANGHAI XUANRUN SHIPPING در چین , شرکت پتروشیمی شیراز و سویدیش منیجمنت SWEDISH MANAGEMENT CO SA در امارات بیان شده است.

دولت آمریکا در راستای اهداف خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی اسلامی ایران و پیشبرد جنگ ترکیبی و  اقتصادی خود علیه ملت ایران، تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف وضع و شرکت‌های آمریکایی و شرکت‌های مستقر در کشورهای ثالث را به تبعیت از آنها ملزم می کند.

“دفتر تروریسم و اطلاعات مالی” وزارت خزانه‌داری که در سال ۲۰۰۴ به عنوان یکی از نهادهای وزارت خزانه‌داری آمریکا ایجاد شده مرکز طراحی این جنگ اقتصادی است که مدعی اجرای راهبردهای دولت آمریکا برای مبارزه با تأمین مالی تروریسم در سطح داخلی و بین‌المللی، تدوین و اجرای راهبردهای ملی در خصوص مبارزه با شبکه‌های پولشویی و تأمین مالی تروریسم است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در دولت بایدن پس از ماه‌ها بازبینی در نظام تحریم‌ها، با انتشار گزارشی نشان داد که همچون اسلاف خود تحریم را ابزاری می‌داند برای پیشبرد آنچه منافع ملی آمریکا نامیده، و به دنبال مدرنیزه کردن آن است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا ۲۶ مهر ماه توصیه‌هایی را برای بهسازی کاربست تحریم‌های اقتصادی و تبدیل آن به یک ابزار مؤثرتر در سیاست خارجی این کشور منتشر کرد.
تارنمای نشریه هیل چندی پیش گزارش داد، اعمال تحریم علیه افراد و کشورهای دیگر به عنوان ابزار سیاست خارجی آمریکا طی ۲دهه گذشته ۱۰ برابر شده است.

براساس آمار ارائه شده نشریه هیل، تحریم‌هایی که وزارت خزانه داری آمریکا طی ۳۷ برنامه جداگانه علیه افراد و کشورها اعمال کرده از ۹۱۲ تحریم در سال ۲۰۰۰ به ۹ هزار و ۴۲۱ تحریم در سال ۲۰۲۱ رسیده است.

براساس این گزارش، این آمار تنها در مورد تحریم‌های اعمال شده از طرف وزارت خزانه داری آمریکا است و هیچ ارتباطی با تحریم‌های دیگر نهادهای دولت آمریکا مانند وزارت امورخارجه، وزارت بازرگانی و وزارت دادگستری و امنیت ملی ندارد.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=7730

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.