• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد پیام تشییع باشکوه شهدای جنگ رمضان نبرد رمضان، سیلیِ مقتدرانه ایران بر پیکره اقتصاد استکبار و فروریختن هیمنه دشمن غرق شدن پدر و پسر اندیکایی در سیلاب رودخانه بازفت پایان اختلال خطوط همراه اول با تلاش شبانه‌روزی کارشناسان اختلال اخیر در بخشی از خطوط ارتباطی همراه اول در این شهرستان، به دلیل سرقت فیبر نوری رخ داده است مراسم تشییع پیکر مطهر شهید محمد امین قاسمی قاسموند در مسجدسلیمان برگزار شد مراسم وداع با سرباز وظیفه شهید « محمد امین قاسمی قاسموند» امشب برگزار می شود وحدت ملی و امنیت ملی لازمه شکوفایی اقتصادی قدردانی از حضور پرشور نسل جوان و دانش‌آموزان در تجمعات و برنامه‌های محوری مسئولان باید خود را خادم مردم بدانند که به آنان مشروعیت بخشیدند شهادت سرباز وظیفه محمد امین قاسمی قاسموند در جزیره تنب کوچک حمله به مجموعه کارگری بی بی یان در مسجدسلیمان مرکز توانبخشی شبانه روزی بیماران اعصاب و روان «پناه» در مسجدسلیمان افتتاح شد هشدار پلیس مسجدسلیمان در خصوص چهارشنبه آخر سال بیعت طایفه موری مسجدسلیمان با رهبر سوم انقلاب اسلامی و اعلام حمایت از نیروهای مسلح کشور برگزاری هرگونه مراسم و تجمع مرتبط با چهارشنبه‌سوری ممنوع است تقدیر سرپرست فرمانداری شهرستان مسجدسلیمان از حضور دشمن‌شکن مردم در راهپیمایی روز قدس و حمایت از نیروهای مسلح اعلام حمایت و بیعت طایفه قندعلی با رهبر سوم انقلاب، آیت‌الله مجتبی خامنه ای و رزمندگان اسلام در مسجدسلیمان خروش مردم مسجدسلیمان در راهپیمایی روز قدس+تصاویر امروز در حالی در کنار مردم قهرمان مسجدسلیمان گرد هم آمده‌ایم که دشمنان جنگ ناجوانمردانه‌ای را بر ملت بزرگ ایران تحمیل کرده‌اند

1

حدادعادل: موافقان مذاکره با ترامپ دلایل منطقی ارائه دهند

  • کد خبر : 12878
  • 09 فوریه 2025 - 14:42
حدادعادل: موافقان مذاکره با ترامپ دلایل منطقی ارائه دهند

تهران- آوای خوزستان- رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: رهبر انقلاب برای موضعی که دارند استدلال می‌کنند، خوب است کسانی که موافق مذاکره با «ترامپ» هستند نیز استدلال کنند.

به گزارش روز یکشنبه آوای خوزستان، غلامعلی حدادعادل با اشاره به بیانات روز جمعه رهبر معظم انقلاب گفت: پس از فرمایشات رهبر انقلاب در مورد بی‌فایده بودن مذاکره با آمریکا، عده‌ای در فضای مجازی واکنش منفی نشان داده‌اند و غالباً به مشکلات اقتصادی مردم و فشاری که بر قشرهای ضعیف وارد می‌شود اشاره کرده‌اند.

وی با یادآوری اینکه مسلم است که رهبری هم از این واقعیت خبر دارند، افزود: اما ایشان معتقدند که این مشکل با مذاکره با ترامپ حل نمی‌شود زیرا ما یک بار همین راه را رفته‌ایم و عهدشکنی آمریکا را تجربه کرده‌ایم.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خاطرنشان کرد: رهبری برای موضعی که دارند استدلال می‌کنند، خوب است کسانی که موافق مذاکره با ترامپ هستند نیز استدلال کنند.

حدادعادل بیان کرد: از این افراد باید پرسید آیا ترامپ نسبت به قبل تفاوت کرده و بهتر شده است؟ آیا مواضع زورگویانه او را نسبت به چین و روسیه و کانادا و دانمارک و مکزیک و آفریقای جنوبی و خصوصاٌ غزه و فلسطین و ایران نمی‌بینید؟

وی خطاب به کسانی که می‌گویند ترامپ «اهل معامله» است،تصریح کرد: خوب است که این افراد بگویند می‌خواهند چه چیزی را در معامله با ترامپ برای رفع تحریم به او بدهند تا او راضی شود؟

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: آقایان؛ دوستان؛ رهبری استدلال کرده است، شما هم استدلال کنید و دلیل بیاورید.

به گزارش آوای خوزستان، رهبر انقلاب اسلامی ۱۹ بهمن ماه در دیدار فرمانده و جمعی از کارکنان نیروی هوایی و پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به مطالب و بحث‌هایی درباره مذاکره در روزنامه‌ها و فضای مجازی و سخنان برخی افراد، گفتند: محور این حرف‌ها، موضوع مذاکره با آمریکا است و از مذاکره به عنوان یک امر خوب یاد می‌کنند، انگار که کسی مخالف خوب بودن مذاکره است.

ایشان با اشاره به پُر کاری وزارت امور خارجه کشورمان در زمینه مذاکره و رفت و آمد و انعقاد قرارداد با همه کشورهای دنیا، تأکید کردند: تنها استثنایی که در این زمینه وجود دارد آمریکا است. البته اسم رژیم صهیونیستی را به‌عنوان استثنا نمی‌بریم؛ چرا که این رژیم اساساً دولت نیست بلکه یک باند جنایتکار و غاصب سرزمین است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تبیین علت استثناء بودن آمریکا از مذاکره، گفتند: برخی وانمود می‌کنند اگر پشت میز مذاکره بنشینیم فلان مشکل حل می‌شود اما واقعیتی که باید درست بفهمیم این است که مذاکره با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد.

رهبر انقلاب، تجربه منفی دهه ۹۰ و حدود ۲ سال مذاکره با آمریکا و چند کشور دیگر را که منجر به انعقاد معاهده هسته‌ای شد، دلیلی بر بی‌فایده بودن مذاکره با آمریکا خواندند و افزودند: دولت آن روز ما، با آنها نشست، رفت و آمد و مذاکره کرد، خندیدند، دست دادند و رفاقت و همه کار کردند و معاهده‌ای تشکیل شد که در آن، طرف ایرانی با سخاوت بسیار زیاد، امتیازهای زیادی به طرف مقابل داد اما آمریکایی‌ها به آن معاهده عمل نکردند.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=12878

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.