• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Friday - 4 September - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد تیم فوتبال جوانان نفت مسجدسلیمان قهرمان لیگ برتر خوزستان شد دولتمردان به وعده های اقتصادی خود عمل کنند/گرانی مکرر خودرو نشان از ضعف نظارت دارد استعفای سید علیرضا احمدپور از سمت ریاست دفتر ارتباطات مردمی دکتر جباری در مسجدسلیمان هشدار پنجم ستاد مدیریت بحران شهرداری مسجدسلیمان در خصوص پیشگیری از خطرات احتمالی پدیده ال نینو کسب عناوین برتر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی توسط هنرمند نوجوان مسجدسلیمانی دستگیری ۶ عامل تیراندازی در شهرستان لالی پل میناب (مالجونکی) در مسجدسلیمان به بهره‌برداری رسید درخشش تئاتر مسجدسلیمان، راهیابی دو نمایش جوک و بازمانده به جشنواره کشوری آیین تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد+تصاویر و اسامی مدیران و کارمندان نمونه ایثار ماندگار سرباز دیار زاگرس، اهدای اعضای امیرحسین گودرزی به چند بیمار جان دوباره بخشید آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه های راهسازی توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد بیکاری و گرانی زخم‌های عمیق مسجدسلیمان است/ نظارت بر بازار مسجدسلیمان ضعیف است جشن «ایران ما»، روایت یک شب فرهنگی در پارک بانوان مسجدسلیمان پیام سرپرست شهرداری مسجدسلیمان به مناسبت هفته دولت، روز کارمند و هفته وحدت جشن بزرگ «ایران ما» در پارک بانوان مسجدسلیمان برگزار می‌شود تجدید میثاق مسئولان مسجدسلیمان با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده شهیدان دهقانی نخستین جراحی پیشرفته دیسک گردن با روش جدید در مسجدسلیمان انجام شد رئیس جدید شرکت پخش فراورده های نفتی شهرستان مسجدسلیمان معرفی شد گام تازه برای احیای جایگاه CNG مسجدسلیمان/ زیرساخت شهری در آستانه بازگشت به مدار خدمت گرمای ۵۰ درجه و خاموشی‌های ۲ ساعته/ از وعده «خاموشی صفر» تا قطعی برق در اوج گرما

5

توضیح شهرداری درباره مرگ کودک اهوازی

  • کد خبر : 9306
  • ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
توضیح شهرداری درباره مرگ کودک اهوازی

مدیر منطقه ۸ شهرداری اهواز از سقوط یک کودک هشت ساله در چاه سپتیک فاضلاب در پارک شهدای کوی مدرس و جان باختن این کودک خبر داد.

 

آوای خوزستان / محمد رضا قنواتی، اظهار کرد: روز گذشته (۱۰ فروردین‌ماه) یک کودک هشت ساله به علت سقوط در سپتیک فاضلاب که برای اجرای پروژه حوضچه ایستگاه پمپاژ در پارک شهدا واقع در کوی مدرس ایجاد شده بود، جان خود را از دست داد.

وی افزود: شرکت آب و فاضلاب، تپه‌های خاکی ایجاد کرده و آب‌های حاصل از سپتیک در خارج از کانال را دو سه حوضچه بزرگ خاکی پمپاژ می‌کنند؛ این کودک روی این تپه‌های خاکی رفته بود و احتمالا سر خورده و در سپتیک سقوط کرده و فوت شده است.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اهواز گفت: شهرداری اهواز مجوز اجرای این پروژه را با رعایت نکاتی ایمنی صادر کرده بود اما متاسفانه شرکت آبفا پارک را تخریب و فضای سبز آن را خشک کرده و دو سه ورودی بهشت آباد پر از آب و آسفالت تخریب شده است.

قنواتی با اشاره به برخی تعهدات شرکت آبفا بیان کرد: بنا بر صورت ‌جلسه‌هایی که با شرکت آبفا داریم، اطراف کارگاه را باید بپوشانند و محصور کنند، پس از کار پارک را بهسازی کنند و حمل خاک‌های مازاد به خارج از محل را با هماهنگی خدمات شهری و نصب علائم ایمنی و ترافیکی در محدوده محوطه کارگاه انجام دهند اما نکات ایمنی را رعایت نکردند و به تعهدات خود عمل نکردند. اگر این نکات را رعایت می‌کردند این اتفاق رخ نمی داد. شرکت آبفا در نقاط دیگری از جمله بلوار معلم نیز در حال انجام کار بوده است اما کار را رها کردند و رفتند و تا چنین اتفاقی نیفتد پای کار نمی‌آیند.

وی با بیان اینکه اگر فضای کارگاه محصور و پوشانده شده بود، کودک در سپتیک فاضلاب سقوط نمی‌کرد، افزود: در پی این مسائل، دو مرتبه علیه شرکت آبفا شکایت کردیم و چندین اخطار به آبفا داده شده است اما پیمانکار این پروره که قرارگاه خاتم الانبیاء است هیچ توجهی به این اخطارها نکرد؛ در نتیجه مجبور شدیم با معاون دادستان اهواز نامه‌نگاری کنیم و سال گذشته کارگاه پلمب شد که مجددا قرارگاه خاتم الانبیاء اقدام به فک پلمب کردند.

قنواتی افزود: بعد از نامه‌نگاری مجدد، معاون دادستان اهواز باز هم کارگاه را پلمب کرد اما بعد از آن شب‌ها می‌آمدند و کار را انجام می‌دادند و بعد معاون دادستان اجازه ادامه کار را داد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اهواز گفت: این پروژه از سال ۱۴۰۰ استارت خورد و مقرر بود در مدت شش ماه اجرا شود اما کار به صورت لاک‌پشتی انجام شده است.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=9306

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.