• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 17 October - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد توقیف ۸۰ وسیله نقلیه مخاطره‌آمیز و هنجارشکن توسط پلیس مسجدسلیمان تمدن ۷ هزار ساله ایران هیچ‌گاه مغلوب تاریخ ۳۰۰ ساله آمریکا نخواهد شد تأکید بر هم‌افزایی نهادهای دینی و انقلابی در نشست قرارگاهی بررسی مسائل فرهنگی منطقه با حضور ائمه جمعه مسجدسلیمان، اندیکا و لالی کلاف سردرگم سالن ورزشی شهید عبدالرضا قنبری منطقه کلگه مسجدسلیمان کی باز می شود؟! کسب رتبه نخست رضایت‌مندی مردمی دادگستری شهرستان مسجدسلیمان و برتری شعبه چهارم دادیاری‌ رضا منجزی به عنوان سرپرست شهرداری گلگیر منصوب شد/پس از برگزاری جلسات تخصصی، شهردار جدید انتخاب و معرفی خواهد شد پایان مسئولیت شهردار گلگیر پس از ۵ سال کشف اسلحه غیرمجاز و لاشه بز کوهی در بازرسی از منزل شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شیمبار کلگه زرین ؛ فرصتی برای بازتعریف هویت مسجدسلیمان فراتر از نفت انجمن هنرهای نمایشی مسجدسلیمان بهترین و فعال‌ترین انجمن استان خوزستان شد زنده‌یاد سام قنبری مرداسی، الگویی ماندگار در توانمندسازی مددجویان بود تقدیر فرمانده پایگاه دوم رزمی هوانیروز شهید آسیایی مسجدسلیمان از رئیس و کارکنان بنیاد شهید شهرستان حضور هنرمندان اندیکا در نمایشگاه بین المللی تهران به مناسبت روز روستا و عشایر برگزاری جشن بزرگ روز جهانی کودک و پاسداشت کودکان میناب در مسجدسلیمان نقد استاندار یا بازخواست ریشه‌ای؟  بحران سوخت در ۱۲ روستای کمفه/ بلوط‌های زاگرس قربانی نبود نفت سفید می شوند! رکورد جهانی ۱۰۱ روزه پتروشیمی مسجدسلیمان؛ تولید بدون توقف و تحسین لایسنسور ژاپنی تجلیل شهردار مسجدسلیمان از مدیران پیشین؛ قدردانی از تلاش و خدمت در دوران مسئولیت ۶ انتصاب جدید در شهرداری مسجدسلیمان نمایش شاد و موزیکال فرمانروای سرزمین صبح در مسجدسلیمان به روی صحنه می رود

♥5

بازدیدحجت السلام والمسلمین حیدرحجتی نیا سرپرست فرمانداری شهرستان مسجدسلیمان به همراه علی عسگر ظاهری نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و اعضای  شورای تامین شهرستان از کارخانه سیمان کارون

  • کد خبر : 289
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۸
بازدیدحجت السلام والمسلمین حیدرحجتی نیا سرپرست فرمانداری شهرستان مسجدسلیمان به همراه علی عسگر ظاهری نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و اعضای  شورای تامین شهرستان از کارخانه سیمان کارون

پایگاه خبری و تحلیلی آوای خوزستان: حجت السلام والمسلمین حیدرحجتی نیا سرپرست فرمانداری شهرستان، علی عسگرظاهری نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و همچنین اعضای  محترم شورای تامین شهرستان  از کارخانه سیمان کارون بازدید نمودند. حجت السلام و المسلمین حیدر حجتی نیا وهیات همراه پس از بازدید کارخانه درجلسه ای مشترک بامدیرعامل ،رئیس هیات مدیره […]

پایگاه خبری و تحلیلی آوای خوزستان: حجت السلام والمسلمین حیدرحجتی نیا سرپرست فرمانداری شهرستان، علی عسگرظاهری نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و همچنین اعضای  محترم شورای تامین شهرستان  از کارخانه سیمان کارون بازدید نمودند.

حجت السلام و المسلمین حیدر حجتی نیا وهیات همراه پس از بازدید کارخانه درجلسه ای مشترک بامدیرعامل ،رئیس هیات مدیره وتعدای ازمدیران کارخانه حضور پیدا نمودند. ایشان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات درماه مبارک رمضان و همچنین تسلیت فرا رسیدن ایام رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب‌، با اشاره به موضوع تحریم های ظالمانه کشورهای استکباری  اظهار داشت: مقدار زیادی ازنواقص و محدودیت ها در صنعت و اقتصاد طبیعی میباشد و همه ما باید این محدودیت هارا درک کنیم و می بایست تدبیری مناسب به خرج دهیم و آنچه مجموعه شورای تامین شهرستان از اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل این کارخانه صنعتی انتظار دارند این است که با همین امکانات محدود بهترین تصمیم و تدبیر را دربهترین زمان ممکن جهت رفاه و معیشت هرچه بهتر پرسنل و رونق تولید دراین مجموعه صنعتی اتخاذ کنند زیرا دولت های مستکبر غربی بصورت جدی سفره مردم را نشانه گرفتند و قصد ایجاد نارضایتی هایی را در بین قشر کارگر را دارند اما نقشه شوم این مستکبران نقش برآب است زیرا قشر زحمتکش کارگر تا پای جان در کنار نظام و انقلاب خواهند ایستاد.


وی بیان داشت: کارخانه سیمان کارون باید هرچه سریعتر نسبت به راه اندازی و افتتاح یک دفترفروش در شهرستان اقدام نماید و همچنین با افتتاح  حسابهای مالی و بانکی در شهرستان کمک به گردش مالی بانکهای شهرستان نماید.


حجتی نیا خاطرنشان کرد: این مجموعه صنعتی باید در امورات عام المنفعه در شهرستان کمک و دستگیری کند و در بحث فرسودگی مدارس آموزش پرورش شهرستان که بالای ۶۰درصد فرسودگی فیزیکی دارند به این مجموعه فرهنگی کمک کنند.


سرپرست فرمانداری گفت: درخصوص تسهیلات بانکی از طریق مجموعه استانداری بصورت ویژه پیگیری خواهیم نمود تا فاز دوم این مجموعه هرچه سریعتر فعال و وارد مدار تولید شود.
دربخش دیگری ازاین جلسه علی عسگرظاهری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تسلیت بمناسبت فرارسیدن رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب و همچنین  پیشاپیش عید سعید فطر و طلوع ماه شوال را تبریک و تهنیت عرض کرد و اظهارداشت: همه ما موظف و مکلف هستیم از چرخه تولید و صنعت کشور حمایت و پشتیبانی  کنیم و باید موانع را بر سر راه تولید و صنعت برداریم تا بتوانیم اشتغال پایدار و تولید ملی را افزایش دهیم زیرا با افزایش تولید ،سرمایه ملی نیز افزایش خواهد داشت.
ظاهری ضمن تشکر از جدیت مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره و حمایت های  مجموعه اداری شهرستان از این صنعت گفت: جایگاه و نقش کارخانه سیمان در جهت رشد و توسعه اقتصادی و ایجاد فرصت های شغلی در منطقه بسیار مهم و ارزشمند است و باید با  برنامه ریزی و پیگیری های لازم جهت رفع مشکلات این مجموعه عظیم صنعنتی اقدام نماییم.
وی افزود: کارخانه سیمان یکی از کارخانجاتی است که زمینه اشتغال را برای شهروندان فراهم نموده و امیدواریم با مدیریت جدید و نگاه نو که بر مجموعه حاکم شده است شاهد بهبود وضعیت تولید و اشتغال در این واحد صنعتی باشیم.
شایان ذکراست دراین بازدیدسرپرست فرمانداری به اتفاق اعضای جلسه ازخط تولیدوقسمتهای مختلف کارخانه دیدن بعمل آوردند.

 

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=289

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.