• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 24 October - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد دستگاههای مسئول پیش از وقوع فجایع بیشتر برای جاده میانبر مسجدسلیمان-اهواز چاره اندیشی کنند نجات یک انسان، نجات یک امت است دیدار جمعی از مسئولان مسجدسلیمان با تعدادی از خانواده های شهدای ۳۰ مهر حمله موشکی ۳۰ مهر به مسجدسلیمان یک جنایت جنگی بود مسجدسلیمان تا کی، خراج خون بدهد؟! فوری/ کارمند شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان به همراه سه عضو خانواده اش بر اثر سانحه تصادف در جاده مسجدسلیمان- اهواز جان خود را از دست دادند تجلیل از مقام شامخ اسوه ایثار و مقاومت، حضور امام جمعه، مدیریت و طلاب حوزه علمیه المهدی (عج) مسجدسلیمان بر سر مزار شهید بهنام محمدی پایان جستجوی نفس‌گیر در اندیکا، کودک مفقودشده در منطقه سوسن و سرخاب پیدا شد تحقق ۱۰۱ درصدی تعهدات تولید با افزایش روزانه ۴ هزار بشکه‌ای تولید نفت در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان ترکیب هیئت‌رئیسه جدید اتاق اصناف شهرستان مسجدسلیمان مشخص شد عیادت فرماندار مسجدسلیمان از دکتر داریوش جلیلی و تاکید بر برخورد قاطع با عامل حادثه تاوان سال‌ها خدمت در شرایط سخت، سرنوشت مبهم ۲۳ نیروی باسابقه سد شهید عباسپور تجلیل فعالان فرهنگی، هنری و محیط‌زیستی از پرستاران بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان قاتل فراری زن جوان توسط پلیس مسجدسلیمان دستگیر شد توقیف ۸۰ وسیله نقلیه مخاطره‌آمیز و هنجارشکن توسط پلیس مسجدسلیمان تمدن ۷ هزار ساله ایران هیچ‌گاه مغلوب تاریخ ۳۰۰ ساله آمریکا نخواهد شد تأکید بر هم‌افزایی نهادهای دینی و انقلابی در نشست قرارگاهی بررسی مسائل فرهنگی منطقه با حضور ائمه جمعه مسجدسلیمان، اندیکا و لالی کلاف سردرگم سالن ورزشی شهید عبدالرضا قنبری منطقه کلگه مسجدسلیمان کی باز می شود؟! کسب رتبه نخست رضایت‌مندی مردمی دادگستری شهرستان مسجدسلیمان و برتری شعبه چهارم دادیاری‌ رضا منجزی به عنوان سرپرست شهرداری گلگیر منصوب شد/پس از برگزاری جلسات تخصصی، شهردار جدید انتخاب و معرفی خواهد شد

♥3

«سربریدن اسیر اوکراینی»؛ کی‌یف:‌ روسیه از داعش بدتر است/ مسکو: «اصالت» ویدئو بررسی شود

  • کد خبر : 9994
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۱
«سربریدن اسیر اوکراینی»؛ کی‌یف:‌ روسیه از داعش بدتر است/ مسکو: «اصالت» ویدئو بررسی شود

کرملین روز چهارشنبه خواستار بررسی اصالت ویدیویی شد که صحنه هولناک سربریدن یک اسیر اوکراینی توسط یک سرباز روس در آن به تصویر کشیده شده است.

بر اساس آنچه در این ویدئو به نمایش گذاشته شده یک سرباز روس با چاقو در حال گردن زدن یک سرباز اوکراینی به اسارت گرفته شده و زندانی است.

دمیتری پسکوف، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه روز چهارشنبه در این خصوص به خبرنگاران گفت: «البته که این تصاویر وحشتناک هستند.» وی افزود: «در دنیای جعل‌ها (فیک‌ها) که در آن زندگی می کنیم باید از صحت این ویدیو اطمینان حاصل کرد.»

انتشار این ویدیوی دلخراش و مشمئزکننده که فرانس‌پرس و دیگر خبرگزاری‌های بین‌المللی همچون رویترز در گزارش خود اعلام کرده قادر به تایید صحت آن و یا بررسی مکان و زمان تصویربرداری آن دست کم در کوتاه مدت نیست خشم مقامات اوکراینی را برانگیخته است.

اوکراین روز چهارشنبه روسیه را همتراز داعش دانست و از دیوان کیفری بین‌المللی خواست در این باره تحقیق کند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در پیامی ویدیویی اقدام تازه «هیولاهای روسی» را محکوم کرد و گفت: «جهان نباید این موضوع را نادیده بگیرد که این جانوران چقدر راحت آدم می‌کشند.»

وی با اشاره به تصاویر ویدیویی منتشر شده از اقدام یک سرباز روسی در حال گردن زدن یک اسیر اوکراینی، تاکید کرد که این ویدئو «روسیه را آنگونه که هست نشان می‌دهد.»

رئیس جمهوری اوکراین سپس با یادآوری جنایات منتسب به ارتش روسیه که پیش‌تر در حومه کی‌یف به وقوع پیوسته بود افزود: « این جنایات پیش‌تر در بوچا و هزاران بار دیگر انجام شده است.»

دمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین نیز با انتشار توییتی نوشت: «ویدئوی وحشتناکی از سر بریدن یک اسیر جنگی اوکراینی توسط نیروهای روسی در فضای مجازی منتشر شده است.»

او با اشاره به شورای امنیت سازمان ملل متحد که روسیه در ماه جاری ریاست دوره‌ای آن را برعهده گرفت، افزود: «بیهوده است که روسیه، با رویکردی بدتر از داعش، ریاست شورای امنیت را بر عهده گیرد.»

وی در ادامه تاکید کرد: «تروریست های روسی باید از اوکراین رانده و از سازمان ملل متحد بیرون اخراج شوند و نیز پاسخگوی جنایات خود باشند.»

اتحادیه اروپا: جنایتکاران جنگی در اوکراین را بازخواست می‌کنیم

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اروپا روز چهارشنبه پس از انتشار ویدئوی یاد شده اعلام کرد که اتحادیه اروپا “همه عاملان و همدستان جنایات جنگی” در اوکراین را بازخواست خواهد کرد.

نبیلا مصرالی، سخنگوی جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به اینکه هنوز هیچ اطلاعاتی دال بر صحت این ویدئوی هولناک به دست بروکسل نرسیده تاکید کرد در صورت تایید صحت آن بار دیگر «ماهیت غیرانسانی تجاوز روسیه به اوکراین» یادآوری و بر همگان عیان خواهد شد.

هیأت نظارت بر حقوق بشر در اوکراین تصاویر منتشر شده در این ویدئو را هولناک خوانده و از ویدئوی دومی خبر داده که در آن «اجساد مثله شده افرادی که گفته می‌شود اسیران جنگی اوکراینی» هستند خبر داده است.

اعضای این هیأت با انتشار بیانیه‌ای ضمن ابراز تاثر و انزجار از صحنه‌های به تصویر کشیده شده تاکید کردند: «متاسفانه این یک حادثه مجزا نیست.»

کی‌یف و مسکو از زمان آغاز تهاجم روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ مدام یکدیگر را به بدرفتاری با زندانیان که مصداق جنایات جنگی است، متهم می‌کنند.

مقامات روسی پیش‌تر در پی ادعای کی‌یف در خصوص دست داشتن مسکو در جنایات جنگی، به انکار هرگونه دخالت نظامیان کشورشان در چنین جنایاتی اکتفا و اوکراین را به «صحنه‌سازی» متهم کرده بودند.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=9994

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.