• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 6 September - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد عملیات لایروبی کانال و پاکسازی نیزارها در نفتک و چهاربیشه کسب ۹ مدال رنگارنگ توسط بانوان وزنه بردار مسجدسلیمانی در مسابقات قهرمانی کشور نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه شهرهای مسجدسلیمان،اندیکا و لالی با تأکید بر تدوین الگوی واحد فرهنگی تیم فوتبال جوانان نفت مسجدسلیمان قهرمان لیگ برتر خوزستان شد دولتمردان به وعده های اقتصادی خود عمل کنند/گرانی مکرر خودرو نشان از ضعف نظارت دارد استعفای سید علیرضا احمدپور از سمت ریاست دفتر ارتباطات مردمی دکتر جباری در مسجدسلیمان هشدار پنجم ستاد مدیریت بحران شهرداری مسجدسلیمان در خصوص پیشگیری از خطرات احتمالی پدیده ال نینو کسب عناوین برتر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی توسط هنرمند نوجوان مسجدسلیمانی دستگیری ۶ عامل تیراندازی در شهرستان لالی پل میناب (مالجونکی) در مسجدسلیمان به بهره‌برداری رسید درخشش تئاتر مسجدسلیمان، راهیابی دو نمایش جوک و بازمانده به جشنواره کشوری آیین تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد+تصاویر و اسامی مدیران و کارمندان نمونه ایثار ماندگار سرباز دیار زاگرس، اهدای اعضای امیرحسین گودرزی به چند بیمار جان دوباره بخشید آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه های راهسازی توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد بیکاری و گرانی زخم‌های عمیق مسجدسلیمان است/ نظارت بر بازار مسجدسلیمان ضعیف است جشن «ایران ما»، روایت یک شب فرهنگی در پارک بانوان مسجدسلیمان پیام سرپرست شهرداری مسجدسلیمان به مناسبت هفته دولت، روز کارمند و هفته وحدت جشن بزرگ «ایران ما» در پارک بانوان مسجدسلیمان برگزار می‌شود تجدید میثاق مسئولان مسجدسلیمان با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده شهیدان دهقانی نخستین جراحی پیشرفته دیسک گردن با روش جدید در مسجدسلیمان انجام شد

2

واکنش تند رسانه اصولگرا بر علیه فردوسی پور بعد از پخش مصاحبه با جهانبخش

  • کد خبر : 9930
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۲ - ۲:۵۶
واکنش تند رسانه اصولگرا بر علیه فردوسی پور بعد از پخش مصاحبه با جهانبخش

رجانیوز نوشت: فردوسی پور برای احیای چهره فراموش شده خود، در کالبد یک بازجو-مجری ظاهر شده و به تفتیش عقاید پرداخته است. این نوع برنامه فوتبالی در دنیا بی‌نظیر است.

این رسانه اصولگرا در ادامه نوشت:

عادل فردوسی پور که همیشه عادت داشت در صدر خبرها و اتفاقات باشد، این‌ روزها به‌چنان  فضاحتی رسیده که برای احیای چهره فراموش شده خود، در کالبد یک بازجو-مجری ظاهر شده به تفتیش عقاید دیگران پرداخته است.

 

دوشنبه شب در قسمت جدید مصاحبه‌های عادل فردوسی‌پور، علیرضا جهانبخش به برنامه فوتبال ۳۶۰ دعوت شد؛ برنامه‌ای که شبیه هیچکدام از برنامه‌های فوتبالی دنیا نبود و همچون یک «دادگاه تفتیش عقاید در قرون وسطی» برای تخریب تیم ملی فوتبال تدارک داده شده بود.

 

فردوسی‌‌پور برای احیای چهره فراموش شده خود نیاز به قربانی کردن یک چهره فوتبالی داشت؛ کاپیتان تیم ملی، علیرضا جهانبخش، با درک نادرست از شرایط جامعه و شاید برای تبدیل شدن به سوپرمن در فضای مجازی دُم به تله فردوسی‌پور داد و تبدیل به طعمه‌ای برای احیای شهرت او شد.

 

این مجریِ اخراجی سعی داشت با خواندن یک بیانیه سیاسی در ابتدای برنامه، غیبت طولانی خود و برنامه‌اش را تبدیل به یک اعتراض سیاسی کند تا وجه‌ی از دست رفته خود را این‌بار در میان براندازان و معاندین دوباره برگرداند اما آمار و ارقام خبرهای دیگری به ما می‌دهد.

 

پس از استقبال ناامید کننده از برنامه‌های پیشین فوتبال ۳۶۰ که با جنجالی‌ترین چهره‌های روز فوتبال ایران یعنی علی دایی، مهدی طارمی و کارلوس کیروش مصاحبه شد، تیم برنامه‌ساز، تصمیم بر عقب‌نشینی از ساخت این برنامه داشت اما اتفاقات جامعه بار دیگر فردوسی‌پور را بر آن داشت تا روغن ریخته را نذر امام‌زاده‌ کند و بر سر قبری گریه کند که میتی در آن نیست!

 

فردوسی‌پور درحالی برای براندازان اشک تمساح می‌ریزد و می‌گوید: «هفت ماه نبودیم چون همه‌مون عزادار بودیم و اصلا اولویت کسی فوتبال نبود. اتفاقات تلخی افتاد که تا قیامت یادمون نمیره.» که در همه این هفت ماه هفته به هفته برنامه فوتبال ۱۲۰ با تهیه‌کنندگی او بر روی آنتن صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران قرار داشت. سوال اینجاست که آیا اولویت مردم ایران، پیگیری بازی‌های لیگ‌های خارجی در شبکه ورزش بود که این بازجو-مجری از خیر ساخت آن نمی‌گذشت؟

 

تلاش‌های فردوسی پور برای احیای خود آن هم در روزهایی که «فوتبال برتر» با محمدحسین میثاقی در اوج قرار داشته و با برنامه‌های چالش برانگیز سعی بر اصلاح ساختارهای معیوب فوتبال ایران دارد با شکست رو‌به‌رو شده است و بازجویی او شاید تنها به مذاق ربات‌های اینستاگرامی خوش بیاید وگرنه این مجریِ اخراجی خیلی وقت است که جایگاهی در سبد رسانه‌‌ی مردم ایران ندارد و به پایان حیات رسانه‌ای خود رسیده است.

 

در واقع اینکه فردوسی‌پور رادیکال‌ترین صحبت‌ها را در رسانه منتشر می‌کند، از روی قدرت‌نمایی یا صراحت نیست؛ او دوست دارد دیده شود و از لوپ انزوایی که دچارش شده متنفر است.

 

در این شرایط هیچ مسئله‌ای شیرین‌تر از مورد توجه قرار گرفتن برای او نیست. البته این مجریِ اخراجی در عین حال سعی می‌کند پرستیژ خود را هم حفظ کند. او مثل جماعت اینستاگرامی برهنه یا وارد ماجراهای عشقی نمی‌شود. اما با این دست فرمان بعید نیست روزی بیایید که فردوسی‌پور در ظاهر در اعتراض به جمهوری اسلامی و در باطن به خاطر احیای شهرت از دست رفته‌اش، جیمی جامپ کند!

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=9930

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.