• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 5 September - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد تیم فوتبال جوانان نفت مسجدسلیمان قهرمان لیگ برتر خوزستان شد دولتمردان به وعده های اقتصادی خود عمل کنند/گرانی مکرر خودرو نشان از ضعف نظارت دارد استعفای سید علیرضا احمدپور از سمت ریاست دفتر ارتباطات مردمی دکتر جباری در مسجدسلیمان هشدار پنجم ستاد مدیریت بحران شهرداری مسجدسلیمان در خصوص پیشگیری از خطرات احتمالی پدیده ال نینو کسب عناوین برتر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی توسط هنرمند نوجوان مسجدسلیمانی دستگیری ۶ عامل تیراندازی در شهرستان لالی پل میناب (مالجونکی) در مسجدسلیمان به بهره‌برداری رسید درخشش تئاتر مسجدسلیمان، راهیابی دو نمایش جوک و بازمانده به جشنواره کشوری آیین تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد+تصاویر و اسامی مدیران و کارمندان نمونه ایثار ماندگار سرباز دیار زاگرس، اهدای اعضای امیرحسین گودرزی به چند بیمار جان دوباره بخشید آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه های راهسازی توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد بیکاری و گرانی زخم‌های عمیق مسجدسلیمان است/ نظارت بر بازار مسجدسلیمان ضعیف است جشن «ایران ما»، روایت یک شب فرهنگی در پارک بانوان مسجدسلیمان پیام سرپرست شهرداری مسجدسلیمان به مناسبت هفته دولت، روز کارمند و هفته وحدت جشن بزرگ «ایران ما» در پارک بانوان مسجدسلیمان برگزار می‌شود تجدید میثاق مسئولان مسجدسلیمان با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده شهیدان دهقانی نخستین جراحی پیشرفته دیسک گردن با روش جدید در مسجدسلیمان انجام شد رئیس جدید شرکت پخش فراورده های نفتی شهرستان مسجدسلیمان معرفی شد گام تازه برای احیای جایگاه CNG مسجدسلیمان/ زیرساخت شهری در آستانه بازگشت به مدار خدمت گرمای ۵۰ درجه و خاموشی‌های ۲ ساعته/ از وعده «خاموشی صفر» تا قطعی برق در اوج گرما

3

تشکیل پرونده قضایی برای رقص مختلط در کشتی تفریحی بندر امام

  • کد خبر : 9192
  • ۰۹ فروردین ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۹
تشکیل پرونده قضایی برای رقص مختلط در کشتی تفریحی بندر امام

چند روز پیش گزارشی در خصوص رقص مختلط و کشف حجاب در اسکله بندر امام خمینی (ره) منتشر شد.

 

آوای خوزستان / در واکنش به انتشار این گزارش دادستان بندر امام خمینی (ره) از تشکیل پرونده قضایی برای خاطیان رقص مختلط در کشتی تفریحی بندر امام خمینی (ره) خبر داد.

محمدرضا جعفری اصل گفته بود: به مسئولان فرهنگی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان تذکرات لازم برای تعطیلی موسیقی زنده در کشتی تفریحی اعلام شد.

وی با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای افراد خاطی در این برنامه بیان کرد: همچنین برای فردی که افراد حاضر را تهییج و اقدام به فیلم‌برداری کرده است نیز اعلام‌جرم شده است و پرونده قضایی تشکیل می‌گردد.

حالا پس از چند روز خبرگزاری دولت چند خبر معنادار در حمایت اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و با عکسی از کشتی تفریحی متخلف منتشر کرد تا نشان دهد وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و دریانوردی نه‌تنها عذرخواه حرمت‌شکنی صورت‌گرفته نیستند؛ بلکه طلبکار هم هستند.

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی که حتماً حواشی رقص مختلط و کشف حجاب در بندر امام پایش را به بندر بازکرده است بدون هیچ عذرخواهی و اشاره به برخورد با متخلفان، گفته است سازمان بنادر و دریانوردی در سال ۱۴۰۲ از توسعه گردشگری دریایی کشور حمایت می‌کند.

مجید علی نازی گفته است به‌کارگیری از کشتی‌های تفریحی در ایام مختلف سال می‌تواند در کاربردی‌بودن مزیت‌های گردشگری دریایی استان کمک قابل‌توجهی باشد.

آقای نازی اما نگفتند که آیا گردشگری دریایی به معنای به رقص مختلط و کشف حجاب در یک بندر دولتی آن هم مزین به نام بنیان‌گذار انقلاب اسلامی است؟

از سوی دیگر بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان که باید به دلیل حوادث هنجارشکنانه و خلاف عفت عمومی که در حیطه مسئولیت وی رخ‌داده عذرخواهی کند و با او برخورد شود گفته است فعالیت کشتی‌های تفریحی در محدوده برخی از بنادر استان علاوه بر ایجاد رضایت برای مسافران، مانعی برای فعالیت قایق‌های فاقد هویت و استاندارد ایمنی شده است!

آقای آقایی اما نگفتند وی با کدام حجت و دلیل قانونی و شرعی به کشتی تفریحی مجوز داده است تا یک مراسم خلاف عفت عمومی جامعه را در یک محیط دولتی برگزار کند.

وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و دریانوردی، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان بابت اتفافات رخ داده در این کشتی نه‌تنها عذرخواهی نکردند و اشکالات این برنامه ضد عفت و اخلاق عمومی را برطرف نکردند؛ بلکه اخبار رسیده از بندر این است که همچنان برنامه‌های خلاف‌شرع و قانون در کشتی تفریحی لنگر گرفته در بندر امام برقرار است از عدم رعایت حرمت ماه مبارک رمضان و باز بودن بوفه در روز تا برنامه‌های هنجارشکن شب که همچنان ادامه دارد با این تفاوت که این بار، حراست در تلاش است تا عکس و فیلمی از این برنامه بیرون نیاید.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=9192

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.