• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 5 September - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد تیم فوتبال جوانان نفت مسجدسلیمان قهرمان لیگ برتر خوزستان شد دولتمردان به وعده های اقتصادی خود عمل کنند/گرانی مکرر خودرو نشان از ضعف نظارت دارد استعفای سید علیرضا احمدپور از سمت ریاست دفتر ارتباطات مردمی دکتر جباری در مسجدسلیمان هشدار پنجم ستاد مدیریت بحران شهرداری مسجدسلیمان در خصوص پیشگیری از خطرات احتمالی پدیده ال نینو کسب عناوین برتر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی توسط هنرمند نوجوان مسجدسلیمانی دستگیری ۶ عامل تیراندازی در شهرستان لالی پل میناب (مالجونکی) در مسجدسلیمان به بهره‌برداری رسید درخشش تئاتر مسجدسلیمان، راهیابی دو نمایش جوک و بازمانده به جشنواره کشوری آیین تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد+تصاویر و اسامی مدیران و کارمندان نمونه ایثار ماندگار سرباز دیار زاگرس، اهدای اعضای امیرحسین گودرزی به چند بیمار جان دوباره بخشید آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه های راهسازی توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد بیکاری و گرانی زخم‌های عمیق مسجدسلیمان است/ نظارت بر بازار مسجدسلیمان ضعیف است جشن «ایران ما»، روایت یک شب فرهنگی در پارک بانوان مسجدسلیمان پیام سرپرست شهرداری مسجدسلیمان به مناسبت هفته دولت، روز کارمند و هفته وحدت جشن بزرگ «ایران ما» در پارک بانوان مسجدسلیمان برگزار می‌شود تجدید میثاق مسئولان مسجدسلیمان با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده شهیدان دهقانی نخستین جراحی پیشرفته دیسک گردن با روش جدید در مسجدسلیمان انجام شد رئیس جدید شرکت پخش فراورده های نفتی شهرستان مسجدسلیمان معرفی شد گام تازه برای احیای جایگاه CNG مسجدسلیمان/ زیرساخت شهری در آستانه بازگشت به مدار خدمت گرمای ۵۰ درجه و خاموشی‌های ۲ ساعته/ از وعده «خاموشی صفر» تا قطعی برق در اوج گرما

6

ماجرای خبرها از افزایش نجومی مزایای شهردار اهواز/ شهرداری: خطای انسانی است/ رقم های اکسل اشتباه است

  • کد خبر : 8350
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۰
ماجرای خبرها از افزایش نجومی مزایای شهردار اهواز/ شهرداری: خطای انسانی است/ رقم های اکسل اشتباه است

اگرچه انتشار خبر مزایای ۲۰ میلیارد ریالی شهردار اهواز در شبکه‌های اجتماعی حاشیه ساز شد، اما مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری می‌گوید: درج این ارقام خطای انسانی است.

 

آوای خوزستان / انتشار خبرهای مبنی بر مزایای ۲۰ میلیارد ریالی شهردار اهواز در لایحه اصلاحیه بودجه ۱۴۰۱ و لایحه بودجه ۱۴۰۲ در شبکه‌های اجتماعی حاشیه‌ساز شد اعدادی که حدودا ۲۶ برابر سال قبل است این در حالی است که با گذشت یک سال و نیم از شهردار شدن رضا امینی شاهد تجمعات و اعتراضات مختلف کارگران در مناطق هشتگانه شهرداری نسبت به حقوق و مزایا و گاهاً تعویق در پرداخت آن‌ها بودیم.

بر همین اساس، اردیبهشت ماه امسال بود که به دنبال دستور شهردار اهواز مبنی بر حذف و کاهش برخی آیتم‌های حقوقی و مزایای پرسنلی،کارکنان رسمی و قراردادی شهرداری خواستار استعفای شهردار و اعضای شورای شهر شدند.

طبق جدول بودجه شهرداری اهواز، برای سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۰ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال و برای سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۰ میلیارد و ۹۳۳ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال برای مزایای شهردار اهواز در نظر گرفته شده است، که این رقم  برخلاف مصوبه سال ۱۳۸۱ هیئت وزیران  است.

۲۰ میلیارد ریال خطای انسانی

محمدجواد جعفری مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اهواز در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، با بیان اینکه رقم ۲۰ میلیاد ریالی که به عنوان مزایای شهردار در لیست بودجه شهرداری اهواز درج شده خطای انسانی بود، اظهارکرد:  یکی از کارشناسان ما در درج اعداد در  فرم اکسل خطا کرده  و عدد را بالا زده است.

وی افزود: تصویب بودجه چند مرحله است و چنانچه عدد اشتباهی در بودجه عنوان شود با توجه به اینکه بودجه به مصوبه شورای شهر و سپس بررسی و تایید فرمانداری شهرستان اهواز نیاز دارد لذا عدد اشتباه تصحیح می‌شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اهواز گفت: پرداخت حقوق به ریال تابع قوانین بالا دستی است و برای همه نیروها در هر سطح سازمانی که باشند احکام کارگزینی وجود دارد که سطح حقوق و دستمزد آن‌ها را تعیین می‌کنند.

جعفری با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم درج اعداد بودجه را سیستمی کنیم، بیان کرد: حجم اعداد بودجه زیاد است و تعداد صفحات بودجه یکی و دو تا نیست به همین دلیل این خطا طبیعی است و سالهای گذشته شاهد چنین خطایی حتی در بودجه دولت هم بودیم.

مزایای شهردار هنوز مصوب نشده است

 سید علی پورموسوی عضو شورای شهر اهواز، با اشاره به  ارقام نجومی مربوط به مزایای شهردار که توسط بخش برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اهواز درج شده است، می‌گوید: رقم مزایای فعلی هنوز در صحن شورای شهر مطرح نشده و حتی در مورد آن بحث و تبادل نظری صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه پرداخت این مبلغ نیاز به مصوبه شورای شهر دارد، افزود: سال گذشته  مبلغ ۳۰ میلیون تومان به عنوان مزایا برای شهردار مصوب شد.

عضو شورای شهر اهواز گفت: معمولاً فعالیت‌های عمرانی شهردار یکی از موضوعات مهمی است که این مزایا شامل آن‌ها می‌شود.

پورموسوی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه آیا شورای شهر بخش برنامه و بودجه شهرداری را در خصوص درخواست تصویب چنین رقمی زیر سوال خواهید برد، بیان کرد: قطعاً بخش  برنامه و بودجه شهرداری در خصوص جزئیات این مبلغ باید توضیح دهد.

اگر چه ارقام نجومی مزایای شهردار اهواز هنوز در صحن شورا مطرح و یا مصوب نشده است، اما سوالی مهمی که مطرح می‌شود این است که چنانچه این ارقام رسانه‌ای نمی‌شد آیا بخش برنامه و بودجه شهرداری خطای خود را می‌پذیرفت؟ و یا شورای شهر این مبلغ را مصوب می‌کرد یا خیر؟

در شهریور سال گذشته رضا امینی با  رأی  اعضای شورا به مدت چهار به عنوان شهردار کلانشهر اهواز منصوب شد، وی متولد ۱۳۴۸ در اصفهان و دارای فوق لیسانس جامعه شناسی است.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=8350

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.