• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Monday - 7 September - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد طرح اتصال مسجدسلیمان به شبکه ریلی کشور، راهکاری ۵۰ کیلومتری برای عبور از بن‌بست ارتباطی و کاهش ترافیک جاده‌ای عملیات لایروبی کانال و پاکسازی نیزارها در نفتک و چهاربیشه کسب ۹ مدال رنگارنگ توسط بانوان وزنه بردار مسجدسلیمانی در مسابقات قهرمانی کشور نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه شهرهای مسجدسلیمان،اندیکا و لالی با تأکید بر تدوین الگوی واحد فرهنگی تیم فوتبال جوانان نفت مسجدسلیمان قهرمان لیگ برتر خوزستان شد دولتمردان به وعده های اقتصادی خود عمل کنند/گرانی مکرر خودرو نشان از ضعف نظارت دارد استعفای سید علیرضا احمدپور از سمت ریاست دفتر ارتباطات مردمی دکتر جباری در مسجدسلیمان هشدار پنجم ستاد مدیریت بحران شهرداری مسجدسلیمان در خصوص پیشگیری از خطرات احتمالی پدیده ال نینو کسب عناوین برتر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی توسط هنرمند نوجوان مسجدسلیمانی دستگیری ۶ عامل تیراندازی در شهرستان لالی پل میناب (مالجونکی) در مسجدسلیمان به بهره‌برداری رسید درخشش تئاتر مسجدسلیمان، راهیابی دو نمایش جوک و بازمانده به جشنواره کشوری آیین تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد+تصاویر و اسامی مدیران و کارمندان نمونه ایثار ماندگار سرباز دیار زاگرس، اهدای اعضای امیرحسین گودرزی به چند بیمار جان دوباره بخشید آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه های راهسازی توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد بیکاری و گرانی زخم‌های عمیق مسجدسلیمان است/ نظارت بر بازار مسجدسلیمان ضعیف است جشن «ایران ما»، روایت یک شب فرهنگی در پارک بانوان مسجدسلیمان پیام سرپرست شهرداری مسجدسلیمان به مناسبت هفته دولت، روز کارمند و هفته وحدت جشن بزرگ «ایران ما» در پارک بانوان مسجدسلیمان برگزار می‌شود تجدید میثاق مسئولان مسجدسلیمان با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده شهیدان دهقانی

4

نامه ۲۲ دفتر بسیج دانشجویی به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

  • کد خبر : 8082
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۰
نامه ۲۲ دفتر بسیج دانشجویی به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

۲۲ تشکل دانشجویی از دانشگاه های مختلف علوم پزشکی طی نامه ای سرگشاده به دکتر عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مطالبات خود را مطرح کردند.

۲۲ تشکل دانشجویی از دانشگاه‌های مختلف علوم پزشکی طی نامه‌ای سرگشاده به دکتر عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مطالبات خود را مطرح کردند.

در این نامه آمده است: «با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری در راستای گام دوم انقلاب و لزوم حمایت از نسل جوان و آینده ساز انقلاب اسلامی ایران و همچنین کادرسازی از این نسل برای دهه‌های آینده این نظام، لزوم بیش از پیش حرکت منسجم و کار فرهنگی و تربیتی آموزشی اصولی برای نسل جوان و نوجوان بر کسی پوشیده نیست.

به استحضار می‌رساند متأسفانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از زمان دولت اشرافی قبل به موضوع ساماندهی کنکور ورود کرده که عملاً با نگاه دستوری و بدون انجام کار کارشناسی دقیق و واقعی با نگاه ارزشی و انقلابی و جهت دهی دقیق در مرحله عمل در حوزه مدارس و دانش آموزان مصوبه‌ای به تصویب رسید که با بسیاری از اصول و مبانی انقلاب اسلامی در تضاد است.

در نهایت در دولت فعلی که بر خلاف دولت قبلی داعیه دار عدالت و فرهنگ سازی و حمایت از قشر مستضعف را داشته این مصوبه پر ایراد و به گواه تمام دست اندرکاران که در مرحله عمل شکست خورده است در کمال ناباوری ابلاغ شد!

علیرغم تمام تأکیدات دفاع کنندگان طرح در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی متأسفانه دروس فرهنگ ساز در مدارس شامل (ادبیات فارسی، عربی و تعلیمات دینی) در مصوبه جدید کاملاً مغفول شده است و از تمام فرآیند کنکور در عمل صرفاً سهم ناچیزی (به ظاهر ۴۰ درصد و در عمل کمتر از ۲۰ درصد در معدل دبیرستان) را به خود اختصاص داده است.

این بی اهمیتی متأسفانه هیچ جای دفاعی نداشته و نخواهد داشت و آسیب این بی اهمیتی جدی به این دروس مهم و راهبردی و انسان ساز را در نهایت بعد از چندین سال در کف دانشگاه‌ها و جامعه باید جستجو کنیم. دروسی کلیدی و راهبردی که به شرط متون خوب و معلم دلسوز و پرتلاش نقش اساسی در تربیت نسل نوجوان ما ایفا می‌کند.

از دیگر ایرادات (مصوبه سیاست‌ها و ضوابط طراحی، سنجش و پذیرش) هم اگر بگذریم، از تبدیل مافیای کنکور به رغم دست اندرکاران طرح به مافیای معدل است که به مافیای دومی تبدیل شده و باعث شده که به جای دوره یک ساله مطالعه برای کلیه دروس و داشتن یک استرس در یک سال به مطالعه برای دو بار کنکور در سال و ایجاد استرس دوباره و شکل گیری فزاینده استرس برای دانش آموزان شده است، نمی‌توانیم عبور کنیم!

ای کاش متولیان این طرح سری به مدارس غیرانتفاعی ویژه متمولین! در شهرهای بزرگ می زده و متوجه می‌شدند که اکثریت در مدارس با رویکردی یک طرفه مشغول تدریس دروس تخصصی بوده و دروس عمومی عملاً از طرف مسؤلین مدارس، معلمین و دانش آموزان و حتی اولیای ایشان به حاشیه رانده شده است!

آیا در دولت عدالت محور و حامی مستضعفین رواست که در اندیشه دانش آموزان مدارس دولتی در شهرهای محروم و کم برخوردار نباشیم که به شواهد سالهای گذشته اکثر رتبه‌های برتر ایشان به مدد دروس عمومی، پیشرفت داشته اند و دروس اختصاصی به خاطر کمبود دبیر باتجربه و مسلط در حد پایین‌تر برایشان داشته است.

براستی دولت انقلابی باید با نهایت دقت و عدالت بر صنعت کنکور و گردش مالی هزاران میلیاردی آن غلبه کند چرا که خانواده‌های متول و برخوردار با خرج میلیونی و سنگین و کلاسهای سنگین فرزندان خویش را جزو رتبه‌های برتر و خاص قرار داده و صندلی‌های خوب دانشگاه را فتح می‌کنند و برعکس خانواده‌های محروم اکثریت از قبولی رشته‌های خوب محروم می‌شوند.

در نهایت از شما که به حمدالله چهره‌ای فاضل و با تجربه در انقلاب اسلامی هستید خواهشمندیم که با بررسی عمیق و عملی جلوی اجرای این طرح ضدعدالت و ضدفرهنگ را که اعتراض قاطبه دانشجویان جبهه انقلاب اسلامی را نیز در پی داشته است را گرفته و با بازنگری کارشناسی، صحیح ترین شیوه که به نفع مصالح انقلاب اسلامی است را عوامل مربوطه اجرا کنند.

این نامه از سوی ۲۲ تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه‌های زیر به امضا رسیده است.

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جهرم
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سمنان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
بسیج دانشجویی دانشگاه امام حسین (ع)
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینای همدان
بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ارومیه
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بیرجند
بسیج دانشجویی دانشکده پیراپزشکی داراب
بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی خوی

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=8082

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.