• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 5 September - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه شهرهای مسجدسلیمان،اندیکا و لالی با تأکید بر تدوین الگوی واحد فرهنگی تیم فوتبال جوانان نفت مسجدسلیمان قهرمان لیگ برتر خوزستان شد دولتمردان به وعده های اقتصادی خود عمل کنند/گرانی مکرر خودرو نشان از ضعف نظارت دارد استعفای سید علیرضا احمدپور از سمت ریاست دفتر ارتباطات مردمی دکتر جباری در مسجدسلیمان هشدار پنجم ستاد مدیریت بحران شهرداری مسجدسلیمان در خصوص پیشگیری از خطرات احتمالی پدیده ال نینو کسب عناوین برتر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی توسط هنرمند نوجوان مسجدسلیمانی دستگیری ۶ عامل تیراندازی در شهرستان لالی پل میناب (مالجونکی) در مسجدسلیمان به بهره‌برداری رسید درخشش تئاتر مسجدسلیمان، راهیابی دو نمایش جوک و بازمانده به جشنواره کشوری آیین تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد+تصاویر و اسامی مدیران و کارمندان نمونه ایثار ماندگار سرباز دیار زاگرس، اهدای اعضای امیرحسین گودرزی به چند بیمار جان دوباره بخشید آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه های راهسازی توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد بیکاری و گرانی زخم‌های عمیق مسجدسلیمان است/ نظارت بر بازار مسجدسلیمان ضعیف است جشن «ایران ما»، روایت یک شب فرهنگی در پارک بانوان مسجدسلیمان پیام سرپرست شهرداری مسجدسلیمان به مناسبت هفته دولت، روز کارمند و هفته وحدت جشن بزرگ «ایران ما» در پارک بانوان مسجدسلیمان برگزار می‌شود تجدید میثاق مسئولان مسجدسلیمان با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده شهیدان دهقانی نخستین جراحی پیشرفته دیسک گردن با روش جدید در مسجدسلیمان انجام شد رئیس جدید شرکت پخش فراورده های نفتی شهرستان مسجدسلیمان معرفی شد گام تازه برای احیای جایگاه CNG مسجدسلیمان/ زیرساخت شهری در آستانه بازگشت به مدار خدمت

3

برای مدت طولانی در خاورمیانه می‌مانیم/ نگرانی از روابط ایران-روسیه

  • کد خبر : 7953
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۳:۰۰
برای مدت طولانی در خاورمیانه می‌مانیم/ نگرانی از روابط ایران-روسیه

وزیر دفاع آمریکا امروز سه‌شنبه درباره روابط نظامی «غیرقابل‌تصور» بین ایران و روسیه هشدار داد و گفت که واشنگتن برای مدت طولانی در خاورمیانه خواهد ماند.

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا امروز سه‌شنبه درباره روابط نظامی «غیرقابل‌تصور» بین ایران و روسیه هشدار داده و تلاش کرده به متحدان کشورش در خاورمیانه اطمینان خاطر دهد که واشنگتن، برای مدت طولانی به منطقه خاورمیانه متعهد خواهد ماند. 

طبق نوشته روزنامه فایننشال‌تایمز اظهارات وزیر دفاع آمریکا در آغاز سفر او به منطقه صورت می‌گیرد. هدف از این سفر دادن اطمینان خاطر از سوی آمریکا به متحدانش در خصوص پایبندی آمریکا به منطقه غرب آسیا در بحبوحه رقابت آمریکا با چین است. 

آستین روز دوشنبه در پایتخت اردن در جمع خبرنگاران گفت: «کاری که ایران انجام می‌دهد واقعاً غیرقابل تصور است. آنها دارند همزمان با استفاده از پهپاد در اوکراین تجارب بیشتری کسب می‌کنند و این مسئله برای منطقه خوب نیست.»

مقام‌های غربی پیش از این از گسترش روابط دفاعی میان ایران و روسیه ابراز نگرانی کرده‌اند. اوکراین و کشورهای غربی مدعی هستند ایران، پهپادهایی را برای استفاده در جنگ اوکراین در اختیار روسیه قرار داده است. تهران این ادعاها را رد کرده است. 

آستین گفت آمریکا انتظار دارد روسیه در ازای دریافت فناوری‌های پهپادی، فناوری‌های دیگری را در اختیار ایران قرار دهد. او اشاره‌ای به اینکه این فناوری‌های ادعایی چه هستند نکرد. 

لوید آستین قرار است بعد از اردن به مصر و فلسطین اشغالی سفر کند. این دو کشور به علاوه رژیم صهیونیستی متحدان نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا محسوب می‌شوند و طبق نوشته فایننشال‌تایمز با تبعات اقتصادی جنگ اوکراین دست و پنجه نرم می‌کنند. 

منابع خبری گفته‌اند مقابله با ایران از جمله موضوعات محوری در سفر روز پنجشنبه آستین به فلسطین اشغالی خواهد بود. پیش از آستین، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و بیل برنز، رئیس سیا و مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به منطقه غرب آسیا سفر کرده بودند. 

آمریکا در حال حاضر ۳۴۰۰۰ نیروی مستقر در سراسر غرب آسیا دارد. مصر، اردن و رژیم صهیونیستی بیشترین کمک‌های نظامی را از آمریکا دریافت می‌کنند. 

آستین گفت: «ما بارها و بارها گفته‌‌ایم و به متحدانمان اطمینان خاطر داده‌ایم که ما قرار است در دراز مدت در اینجا باشیم. اینجا منطقه مهمی است، نه فقط برای ما بلکه برای کل دنیا.»

یک مقام ارشد پنتاگون که اشاره‌ای به نام او نشده گفت: «هدف از این سفر تأکید بر این است که ما قابل‌ترین و رزم‌آزموده‌ترین ارتش در دنیا هستیم و می‌توانیم همزمان [با پیکار] راه برویم و آدامس بجویم.»

اظهارات مقام‌های آمریکایی در حالی مطرح شده که بسیاری از کارشناسان و رسانه‌های داخلی در آمریکا می‌گویند واشنگتن در سال‌های گذشته در نتیجه رقابت با چین توجهش را از دیگر مناطق دنیا برگردانده است. 

«آرائون دیوید میلر» که دوره‌های ریاست‌جمهوری رئیس‌جمهوران جمهوری‌خواه و دموکرات مشاور بوده گفت: «اتفاقی که در دوران ترامپ و به ویژه در دولت بایدن افتاد از اهمیت افتادن چندین موضوع اعم از سوریه، عراق، اسرائیل و فلسطین بود.»

علاوه بر این، نفوذ منطقه‌ای مصر و اردن بعد از آشکارسازی روابط رژیم صهیونیستی با امارات، بحرین و مراکش رو به کاهش گذاشته است.

انتظار می‌رود در سفر هفته جاری، مقام‌های آمریکا به نگرانی‌های عمیق واشنگتن از افزایش خشونت در کرانه باختری نیز اشاره کنند. 

یک مقام پنتاگون گفت: «او (آستین) کاملاً با اسرائیلی‌ها درباره نگرانی‌ها از چرخه خشونت در کرانه باختری صریح خواهد بود و درباره اقداماتی که اسرائیلی‌ها می‌توانند برای بازگرداندن آرامش انجام دهند گفت‌وگو خواهد کرد.»

افزایش خشونت در کرانه باختری در شرایطی رخ می‌دهد که کابینه راست افراطی رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو به دنبال پیشبرد اصلاحاتی در نظام قضایی از طریق پارلمان است. این طرح جنجالی باعث تظاهرات‌های گسترده در اراضی اشغالی فلسطین شده است. 

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=7953

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.