• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 5 September - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه شهرهای مسجدسلیمان،اندیکا و لالی با تأکید بر تدوین الگوی واحد فرهنگی تیم فوتبال جوانان نفت مسجدسلیمان قهرمان لیگ برتر خوزستان شد دولتمردان به وعده های اقتصادی خود عمل کنند/گرانی مکرر خودرو نشان از ضعف نظارت دارد استعفای سید علیرضا احمدپور از سمت ریاست دفتر ارتباطات مردمی دکتر جباری در مسجدسلیمان هشدار پنجم ستاد مدیریت بحران شهرداری مسجدسلیمان در خصوص پیشگیری از خطرات احتمالی پدیده ال نینو کسب عناوین برتر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی توسط هنرمند نوجوان مسجدسلیمانی دستگیری ۶ عامل تیراندازی در شهرستان لالی پل میناب (مالجونکی) در مسجدسلیمان به بهره‌برداری رسید درخشش تئاتر مسجدسلیمان، راهیابی دو نمایش جوک و بازمانده به جشنواره کشوری آیین تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد+تصاویر و اسامی مدیران و کارمندان نمونه ایثار ماندگار سرباز دیار زاگرس، اهدای اعضای امیرحسین گودرزی به چند بیمار جان دوباره بخشید آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه های راهسازی توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد بیکاری و گرانی زخم‌های عمیق مسجدسلیمان است/ نظارت بر بازار مسجدسلیمان ضعیف است جشن «ایران ما»، روایت یک شب فرهنگی در پارک بانوان مسجدسلیمان پیام سرپرست شهرداری مسجدسلیمان به مناسبت هفته دولت، روز کارمند و هفته وحدت جشن بزرگ «ایران ما» در پارک بانوان مسجدسلیمان برگزار می‌شود تجدید میثاق مسئولان مسجدسلیمان با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده شهیدان دهقانی نخستین جراحی پیشرفته دیسک گردن با روش جدید در مسجدسلیمان انجام شد رئیس جدید شرکت پخش فراورده های نفتی شهرستان مسجدسلیمان معرفی شد گام تازه برای احیای جایگاه CNG مسجدسلیمان/ زیرساخت شهری در آستانه بازگشت به مدار خدمت

4

داستان تمسخر آمیز بالن جاسوسی؛ وقتی سیاستمداران آمریکایی شرمنده شدند

  • کد خبر : 6846
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۴
داستان تمسخر آمیز بالن جاسوسی؛ وقتی سیاستمداران آمریکایی شرمنده شدند

اخیراً طی یک بازه زمانی کمتر از ۱۰ روز، نیروی هوایی آمریکا چهار بار با موشک، بالن جاسوسی و پرونده‌های ناشناس را سرنگون کرده است. اولین مورد در ۴ فوریه رخ داد که در آن، جنگنده ارتش آمریکا یک بالن غیرنظامی چینی را ساقط کرد. موارد دوم تا چهارم به طور پیوسته در بازه زمانی دهم تا دوازدهم فوریه رخ داد که به ادعای آمریکا، در این سه روز متوالی پرنده‌های ناشناس سرنگون شدند.

بدیهی است به جز مورد اول، سه مورد دیگر فوق ربطی به چین ندارند. چرا که اگر چنین بود سیاستمداران آمریکایی از آن سوءاستفاده تبلیغاتی می‌کردند چون نشان دادن موضع قوی خود در برابر چین می‌تواند امتیازات سیاسی زیادی برای آنها به همراه داشته باشد.

با این حال، ایالات متحده ناگهان متوجه شد در یک وضعیت بسیار خجالت‌آور قرار گرفته است.

این به گفتگوی «متیو لی» خبرنگار کهنه کار خبرگزاری «آسوشیتدپرس» و «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی بر می‌گردد.

پس از حادثه بالن چینی بر فراز امریکا، آمریکا به هیاهوها پیرامون این حادثه ادامه داده و ادعا کرد که این یک بالن جاسوسی چینی است و چین نیز در ۴۰ کشور جهان چنین بالن‌های جاسوسی دارد. متیو لی اما سوال تأمل‌برانگیزی پرسید که اگر آمریکا چین و این ۴۰ کشور را رصد نمی‌کرد، از کجا متوجه شد که چین این کشورها را زیر نظر دارد؟ ند پرایس پاسخ روشنی به آن نداد.

تنها دو احتمال وجود دارد: یک؛ آمریکا علیه چین و این کشورها جاسوسی می‌کند. دو؛ اینکه آمریکا می‌گوید چین در ۴۰ کشور جهان جاسوسی می‌کند، یک دروغ است.

خود آمریکایی‌ها نیز احساس می کنند که این یک بازی تمسخرآمیز است. بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی آمریکا دولت این کشور را به دلیل ایجاد هیاهو پیرامون این حادثه مورد تمسخر قرار دادند.

به عنوان مثال، برخی گفتند که سرنشینان بالن این روزها از استفاده از بالن می‌ترسند چون احتمالا هدف حمله موشک نیروی هوایی آمریکا قرار می‌گیرد؛ ایلان ماسک ثروتمندترین مرد جهان هم به شوخی گفت که این بالن «دوست فرازمینی» اوست که باعث شد سخنگوی کاخ سفید سریعا «بحث بیگانه‌های فرازمینی» را تکذیب کند.

بدیهی است خود آمریکایی‌ها به «بحث بالن جاسوسی چین» اعتقاد چندانی ندارند. البته سوال دیگری هم مطرح می‌شود: اگر بالن‌های بر فراز آمریکا متعلق به خود ایالات متحده باشد، آیا آمریکا باز هم به حملات موشکی به این اهداف ادامه خواهد داد؟

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=6846

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.