• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 22 October - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد حمله موشکی ۳۰ مهر به مسجدسلیمان یک جنایت جنگی بود مسجدسلیمان تا کی، خراج خون بدهد؟! فوری/ کارمند شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان به همراه سه عضو خانواده اش بر اثر سانحه تصادف در جاده مسجدسلیمان- اهواز جان خود را از دست دادند تجلیل از مقام شامخ اسوه ایثار و مقاومت، حضور امام جمعه، مدیریت و طلاب حوزه علمیه المهدی (عج) مسجدسلیمان بر سر مزار شهید بهنام محمدی پایان جستجوی نفس‌گیر در اندیکا، کودک مفقودشده در منطقه سوسن و سرخاب پیدا شد تحقق ۱۰۱ درصدی تعهدات تولید با افزایش روزانه ۴ هزار بشکه‌ای تولید نفت در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان ترکیب هیئت‌رئیسه جدید اتاق اصناف شهرستان مسجدسلیمان مشخص شد عیادت فرماندار مسجدسلیمان از دکتر داریوش جلیلی و تاکید بر برخورد قاطع با عامل حادثه تاوان سال‌ها خدمت در شرایط سخت، سرنوشت مبهم ۲۳ نیروی باسابقه سد شهید عباسپور تجلیل فعالان فرهنگی، هنری و محیط‌زیستی از پرستاران بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان قاتل فراری زن جوان توسط پلیس مسجدسلیمان دستگیر شد توقیف ۸۰ وسیله نقلیه مخاطره‌آمیز و هنجارشکن توسط پلیس مسجدسلیمان تمدن ۷ هزار ساله ایران هیچ‌گاه مغلوب تاریخ ۳۰۰ ساله آمریکا نخواهد شد تأکید بر هم‌افزایی نهادهای دینی و انقلابی در نشست قرارگاهی بررسی مسائل فرهنگی منطقه با حضور ائمه جمعه مسجدسلیمان، اندیکا و لالی کلاف سردرگم سالن ورزشی شهید عبدالرضا قنبری منطقه کلگه مسجدسلیمان کی باز می شود؟! کسب رتبه نخست رضایت‌مندی مردمی دادگستری شهرستان مسجدسلیمان و برتری شعبه چهارم دادیاری‌ رضا منجزی به عنوان سرپرست شهرداری گلگیر منصوب شد/پس از برگزاری جلسات تخصصی، شهردار جدید انتخاب و معرفی خواهد شد پایان مسئولیت شهردار گلگیر پس از ۵ سال کشف اسلحه غیرمجاز و لاشه بز کوهی در بازرسی از منزل شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شیمبار کلگه زرین ؛ فرصتی برای بازتعریف هویت مسجدسلیمان فراتر از نفت

♥1

مسجدسلیمان تا کی، خراج خون بدهد؟!

  • کد خبر : 15589
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۶

آوای خوزستان/ علی پوریان: جاده مسجدسلیمان–اهواز بار دیگر قاتل شد تا داغی دیگر بر دل این دیار بنشیند. مهندس نصیری، از فرزندان نیک و نجیب این خطه، به همراه همسر و دو فرزند معصومش، در جاده‌ای جان باختند که سال‌هاست به جای جابجایی مسافر، پیکر بر روی دست مردم می‌گذارد و هر روز خانواده‌ای را […]

آوای خوزستان/ علی پوریان: جاده مسجدسلیمان–اهواز بار دیگر قاتل شد تا داغی دیگر بر دل این دیار بنشیند. مهندس نصیری، از فرزندان نیک و نجیب این خطه، به همراه همسر و دو فرزند معصومش، در جاده‌ای جان باختند که سال‌هاست به جای جابجایی مسافر، پیکر بر روی دست مردم می‌گذارد و هر روز خانواده‌ای را سیاهپوش می‌کند.
این فاجعه دردناک، بار دیگر زنجیره مصونیت و مسئولیت‌ناپذیری مدیران را از وزارتخانه تا بهارستان و استانداری عیان می‌سازد. آمار خونین این محور مرگبار سال‌هاست که روی میز مسئولان قرار دارد، اما خروجی جلسات و شعارهای توسعه، چیزی جز مزارهای تازه نبوده است. وزیر راه و شهرسازی که مسئولیت مستقیم زیرساخت‌های کشور را بر عهده دارد، باید کارآمدی خود را به جای پشت میزهای وزارتخانه، در وسط همین جاده خونین اثبات کند. وعده‌های چندساله درباره دوقلوسازی و ایمن‌سازی این مسیر، تنها به تعارفات سیاسی بدل شده و نتیجه آن قربانی شدن نخبگان و خانواده‌های این منطقه است.
وضعیت در استان خوزستان نیز نیازمند بازنگری فوری است، استانی که در آن هر هفته خانواده‌ها در محورهای منتهی به مسجدسلیمان داغدار عزیزانشان می‌شوند، با مدیریت فعلی بیشتر به یک عزادارخانه شبیه است تا استانداری. این پرسش جدی در افکار عمومی مطرح است که چرا با وجود تکرار این فجایع، معاون عمرانی استانداری و دیگر مدیران مرتبط هرگز پاسخگوی افکار عمومی نبوده اند و بده‌بستان‌های سیاسی تا کی قرار است از خون مردم مایه بگذارد؟
در این میان، سکوت و انفعال نمایندگان مجلس در برابر تکرار این فجایع به هیچ وجه پذیرفتنی نیست. جایگاه نمایندگی، تریبونی برای مطالبه‌گری صریح و وادار کردن مسئولان اجرایی به پاسخگویی است، نه سکوت در برابر این حجم از داغ و مصیبت که سرمایه‌های انسانی منطقه را به خاک و خون می‌کشد.
این متن برای تسلیت گفتن نیست، تسلیت‌ها را گفته‌ایم و جاده کماکان قربانی گرفته است. دیگر وقت تماشا تمام شده و برای صیانت از جان شهروندان، هیچ مصلحت‌اندیشی‌ای قابل قبول نیست. مطالبه صریح و بدون اغماض جامعه، عزل فوری تمامی مدیران و متولیانی ست که در این ارتباط کوتاهی کرده اند.
اگر امروز در برابر این ناکارآمدی‌ها فریاد نزنیم، فردا نوبت مسافر بعدی خواهد بود. خون مهندس نصیری و سه عضو خانواده‌اش و دیگر کشته های جاده مرگ مسجدسلیمان- اهواز نباید پایمال مصلحت‌اندیشی مدیران بی‌کفایت شود، چرا که مسجدسلیمان دیگر حاضر به پرداخت خراج خون نیست.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=15589

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.