• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 17 October - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد قاتل فراری زن جوان توسط پلیس مسجدسلیمان دستگیر شد توقیف ۸۰ وسیله نقلیه مخاطره‌آمیز و هنجارشکن توسط پلیس مسجدسلیمان تمدن ۷ هزار ساله ایران هیچ‌گاه مغلوب تاریخ ۳۰۰ ساله آمریکا نخواهد شد تأکید بر هم‌افزایی نهادهای دینی و انقلابی در نشست قرارگاهی بررسی مسائل فرهنگی منطقه با حضور ائمه جمعه مسجدسلیمان، اندیکا و لالی کلاف سردرگم سالن ورزشی شهید عبدالرضا قنبری منطقه کلگه مسجدسلیمان کی باز می شود؟! کسب رتبه نخست رضایت‌مندی مردمی دادگستری شهرستان مسجدسلیمان و برتری شعبه چهارم دادیاری‌ رضا منجزی به عنوان سرپرست شهرداری گلگیر منصوب شد/پس از برگزاری جلسات تخصصی، شهردار جدید انتخاب و معرفی خواهد شد پایان مسئولیت شهردار گلگیر پس از ۵ سال کشف اسلحه غیرمجاز و لاشه بز کوهی در بازرسی از منزل شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شیمبار کلگه زرین ؛ فرصتی برای بازتعریف هویت مسجدسلیمان فراتر از نفت انجمن هنرهای نمایشی مسجدسلیمان بهترین و فعال‌ترین انجمن استان خوزستان شد زنده‌یاد سام قنبری مرداسی، الگویی ماندگار در توانمندسازی مددجویان بود تقدیر فرمانده پایگاه دوم رزمی هوانیروز شهید آسیایی مسجدسلیمان از رئیس و کارکنان بنیاد شهید شهرستان حضور هنرمندان اندیکا در نمایشگاه بین المللی تهران به مناسبت روز روستا و عشایر برگزاری جشن بزرگ روز جهانی کودک و پاسداشت کودکان میناب در مسجدسلیمان نقد استاندار یا بازخواست ریشه‌ای؟  بحران سوخت در ۱۲ روستای کمفه/ بلوط‌های زاگرس قربانی نبود نفت سفید می شوند! رکورد جهانی ۱۰۱ روزه پتروشیمی مسجدسلیمان؛ تولید بدون توقف و تحسین لایسنسور ژاپنی تجلیل شهردار مسجدسلیمان از مدیران پیشین؛ قدردانی از تلاش و خدمت در دوران مسئولیت ۶ انتصاب جدید در شهرداری مسجدسلیمان

♥1

مردم در انتخابات شورای شهر به کسی رای بدهند که بدون نگاه طایفه ای دغدغه شهر را داشته باشند

  • کد خبر : 14707
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۵

آوای خوزستان: امام جمعه موقت مسجدسلیمان در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به محورهای مهم دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با جمعی از زنان و دختران کشور،اظهار کرد: در این دیدار، چند نکته اساسی مطرح شد که بیان آن‌ها ضروری است. نخستین نکته آن بود که زن، رئیس خانه است. این نگاه، […]

آوای خوزستان: امام جمعه موقت مسجدسلیمان در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به محورهای مهم دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با جمعی از زنان و دختران کشور،اظهار کرد: در این دیدار، چند نکته اساسی مطرح شد که بیان آن‌ها ضروری است. نخستین نکته آن بود که زن، رئیس خانه است. این نگاه، برخاسته از دیدگاه عمیق اسلام درباره جایگاه زن در خانواده است. برخلاف تصور برخی که زن را صرفاً موظف به انجام امور منزل می‌دانند، در فقه اسلامی اکثریت این امور ـ مانند شست‌وشو، رفت‌وروب، آشپزی و حتی شیر دادن به فرزند ـ وظیفه شرعی زن محسوب نمی‌شود. بانوان این امور را از سر محبت، تعهد و برای استحکام بنیان خانواده انجام می‌دهند، نه به عنوان تکلیف شرعی یا جایگاه خدمتکاری.
به گزارش پایگاه خبری آوای خوزستان امام جمعه موقت مسجدسلیمان افزود: رهبر انقلاب همچنین تأکید کردند که یکی از بزرگ‌ترین گناهان فرهنگ غرب، اقدامات خلاف و ظالمانه‌ای است که درباره زنان انجام می‌دهد اما نام آن را «آزادی» می‌گذارد.
وی افزود: غرب تنها روسری را از سر زنان برمی‌دارد و نام آن را «آزادی» می‌گذارد، در حالی که این بردگی و استثمار است، نه آزادی. در مقابل، قرآن کریم الگوهایی از زنان برجسته معرفی کرده و آنان را در کنار مردان، شایسته مقام ایمان، تقوا و کمال می‌داند. صفاتی همچون خشوع، صدقه، صبر و ایمان، زنان و مردان را به صورت برابر شامل می‌شود. این همان نگاه پیشرفته و تراز اسلام است که رهبر انقلاب نیز بدان اشاره کردند.
چراغیان ادامه داد: رهبر انقلاب همچنین خطاب به رسانه‌ها تأکید کردند که مراقب باشند فرهنگ غلط سرمایه‌داری و نگاه کالایی به زن را ترویج نکنند. هرچند وضعیت صداوسیما مناسب‌تر است، اما در سینمای خانگی و آزاد، برخی محتواها نیازمند نظارت بیشتر و اصلاح‌اند. گاهی یک سریال، فرهنگ منحط غربی را به مخاطب القا می‌کند؛ در حالی که رسانه باید مروج نگاه اسلامی باشد، نه نگاه ابزاری و کالایی.
امام جمعه موقت مسجدسلیمان بخش دیگری از سخنان خود را به موضوع شرایط جدیدی اختصاص داد که بن‌سلمان از جانب ترامپ رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا برای مذاکره با ایران مطرح کرده است، تصریح کرد: پررویی هم حدی دارد؛ چیزی را که نتوانستند با جنگ نظامی به‌دست آورند، امروز می‌خواهند پشت میز مذاکره و با شرط‌گذاری تحمیل کنند. آن‌ها سه شرط خنده‌دار و بی‌پایه مطرح کرده‌اند.
چراغیان گفت: ما غنی‌سازی ۲۰ درصد انجام نمی‌دادیم اما چون نیاز به رادیودارو و خدمات پزشکی داشتیم و غربی‌ها ندادند، خودمان تولید کردیم. اکنون غنی‌سازی سالانه برای پنج میلیون نفر خدمات درمانی فراهم می‌کند. غربی‌ها می‌خواهند مانع پیشرفت ایران شوند و بازدارندگی را از کشور بگیرند؛ همان کاری که با لیبی و قذافی کردند.
وی ادامه داد: آن‌ها چون از شکست‌های سنگین خود در جنگ‌های ۲۲ روزه و ۳۳ روزه ناراحت‌اند و محور مقاومت را مانع اجرای نقشه خاورمیانه جدید می‌دانند، می‌خواهند دست ایران را کوتاه کنند. در نقشه آنان، ایران باید به پنج کشور تجزیه شود؛ همان‌گونه که سوریه را به چند قسمت تقسیم کردند.
چراغیان اظهار داشت: در حالی که برد موشک‌های ما ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کیلومتر و حتی ۱۰ و ۱۲ هزار کیلومتر مطرح است، آن‌ها می‌خواهند قدرت دفاعی ملت را از بین ببرند. موشک‌ها همان سلاحی بودند که در جنگ ۱۲ روزه بینی رژیم صهیونیستی و حامیانش را به خاک مالیدند. هیچ انسان عاقلی سلاح خود را به دشمن نمی‌دهد. در دوران صدام، مسجدسلیمان بارها هدف موشک و بمباران قرار گرفت زیرا قدرت بازدارندگی نداشتیم؛ امروز نمی‌گذاریم چنین تجربه‌ای تکرار شود.
امام جمعه موقت مسجدسلیمان افزود: این شروط بی‌اساس هرگز از سوی ملت ایران پذیرفته نخواهد شد و این آرزوها را با خودشان به گور خواهند برد.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=14707

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.