• امروز : پنج شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 21 May - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد پیام تشییع باشکوه شهدای جنگ رمضان نبرد رمضان، سیلیِ مقتدرانه ایران بر پیکره اقتصاد استکبار و فروریختن هیمنه دشمن غرق شدن پدر و پسر اندیکایی در سیلاب رودخانه بازفت پایان اختلال خطوط همراه اول با تلاش شبانه‌روزی کارشناسان اختلال اخیر در بخشی از خطوط ارتباطی همراه اول در این شهرستان، به دلیل سرقت فیبر نوری رخ داده است مراسم تشییع پیکر مطهر شهید محمد امین قاسمی قاسموند در مسجدسلیمان برگزار شد مراسم وداع با سرباز وظیفه شهید « محمد امین قاسمی قاسموند» امشب برگزار می شود وحدت ملی و امنیت ملی لازمه شکوفایی اقتصادی قدردانی از حضور پرشور نسل جوان و دانش‌آموزان در تجمعات و برنامه‌های محوری مسئولان باید خود را خادم مردم بدانند که به آنان مشروعیت بخشیدند شهادت سرباز وظیفه محمد امین قاسمی قاسموند در جزیره تنب کوچک حمله به مجموعه کارگری بی بی یان در مسجدسلیمان مرکز توانبخشی شبانه روزی بیماران اعصاب و روان «پناه» در مسجدسلیمان افتتاح شد هشدار پلیس مسجدسلیمان در خصوص چهارشنبه آخر سال بیعت طایفه موری مسجدسلیمان با رهبر سوم انقلاب اسلامی و اعلام حمایت از نیروهای مسلح کشور برگزاری هرگونه مراسم و تجمع مرتبط با چهارشنبه‌سوری ممنوع است تقدیر سرپرست فرمانداری شهرستان مسجدسلیمان از حضور دشمن‌شکن مردم در راهپیمایی روز قدس و حمایت از نیروهای مسلح اعلام حمایت و بیعت طایفه قندعلی با رهبر سوم انقلاب، آیت‌الله مجتبی خامنه ای و رزمندگان اسلام در مسجدسلیمان خروش مردم مسجدسلیمان در راهپیمایی روز قدس+تصاویر امروز در حالی در کنار مردم قهرمان مسجدسلیمان گرد هم آمده‌ایم که دشمنان جنگ ناجوانمردانه‌ای را بر ملت بزرگ ایران تحمیل کرده‌اند

3

آبگرفتگی اهواز نتیجه‌ ناکارآمدی شهردار است

  • کد خبر : 12243
  • 17 نوامبر 2023 - 23:11

عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز گفت: با ۲۳ میلیمتر بارندگی شهر اهواز به زیر آب فرو رفت و این مسئله نشان‌دهنده‌ی ناکارآمدی شهردار است.

 

آوای خوزستان / سید محمد جواد رضوی با اشاره آبگرفتگی‌های ناشی از بارندگی‌ در سطح شهر اهواز و مشکلات ایجاد شده برای مردم اظهار کرد: شاهد بودیم که با ۲۳ میلیمتر بارندگی نقاط متعددی از شهر اهواز به زیر آب فرو رفت و در زندگی مردم اختلال ایجاد شد.

وی افزود: آبگرفتگی نه فقط مناطق کم‌برخوردار، بلکه مناطق برخوردار را نیز درگیر کرد و این وضعیت نشان داد که مدیریت شهری تا چه حد ضعیف و ناکارآمد است.

رضوی با بیان اینکه مدیریت نادرست در خدمات ارزشمند دولت شبهه ایجاد می‌کند، گفت: ما این ناکارآمدی را از سال گذشته به صورت مرتب تذکر دادیم و در قالب سوال، نطق‌های پیش از دستور و مصاحبه با رسانه‌ها مطرح کردیم که ادامه این مدیریت برای شهروندان مشکل‌ساز خواهد شد.

آبگرفتگی اهواز نتیجه‌ی انتخاب شهردار غیربومی است

وی با اشاره به غیر بومی بودن شهردار اهواز بیان کرد: شهردار اهواز در این شهر سکونت ندارد و هفته‌ای چند روز را در خارج از استان به سر می‌برد از این رو امورات شهر را به معاونین خود واگذار کرده است که یکی از آنها یک فرد ردصلاحیت شده است و از تجربه‌ی کاری برخوردار نیست. 

رضوی گفت: یکی دیگر از معاونین شهردار نیز ناتوان است و وقت خود را بیشتر در فضای مجازی می‌گذراند و از طریق این فضا به دنبال دخالت در امور شورای شهر و تهدید، ارعاب اعضای شورا و پرونده‌سازی برای منتقدین است که نتیجه‌ی آن ایجاد گرفتاری برای مردم است. 

وی ادامه داد: مسئله آب‌های شهری چیز جدیدی نیست که مدیریت شهری را غافلگیر کند. از شورای پنجم مقابله با آبگرفتگی در دستور کار شهرداری بود و مطالبه‌ی اعضای شورای ششم نیز از روز اول جلوگیری از آبگرفتگی بود.

آمار ضدونقیض شهرداری از اعتبار اختصاص یافته به معضل آبگرفتگی

رضوی بیان کرد: اعتبارات خوبی به رفع معضل آبگرفتگی به شهرداری اختصاص داده شده است که در هیچ دوره‌ای سابقه نداشته است که از آن می‌توان به اختصاص یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان حق آلایندگی به شهردای اشاره کرد. البته حتی اعضای شورا نیز تا کنون از هزینه‌کرد این اعتبار اطلاعی ندارند و شهردار نیز گزارشات ضدونقیضی در این رابطه ارائه کرده است که هیچکدام قابل اطمینان نیست. 

وی ادامه داد: بارها نسبت به مسئله آبگرفتگی و بارندگی‌های امسال هشدار داده شده است و هر بار از سوی شهرداری خرید پمپ و شناسایی نقاط آسیب‌پذیر و طرح‌های علاج‌بخشی عنوان می‌شد که امروز مشخص شد که تمامی این حرفها چیزی جز گزارش‌های نادرست نبود. 

رضوی گفت:  مشکلاتی که امروز با ۲۳ میلیمتر بارندگی ایجاد شد نشان داد که اگر میزان بارندگی افزایش پیدا کند مردم شهر اهواز با چه مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو می‌شوند. 

مدیران ضعیف عملکرد دولت مردمی را به زیر سوال می‌برند

عضو شورای شهر اهواز با اشاره به اینکه عجز و ناتوانی این تیم مدیریتی عیان شده است، بیان کرد: از این رو ادامه کار شهردار اهواز به صلاح نیست و دلیلی هم ندارد که ما را شهر را فدای یک نفر کنیم چرا که مسؤولان نظام و دولت همچنان به صورت جهادی در رفع مشکلات مردم حضور فعال دارد و عملکرد ضعیف یک مدیر نباید خدمات دولت را به زیر سوال ببرد. 

وی گفت: امیدوار هستیم که با تصمیمی عاقلانه و دلسوزانه نسبت در این مسئله یک راه برون‌رفت پیدا کنیم و یک اقدام عملی درست انجام دهیم. مشکلات شهری با اقدامات نمایشی و عوام‌فریبانه نمی‌توان حل کرد. اینکه یکی از معاونان شهردار عکسی بگیرد که در حال برداشتن زباله است، تاثیری در حل مشکلات شهر ندارد.   

رضوی افزود: در عین حال مشکلات ایجاد شده در شهر ارتباطی به اختلافات در شورا  ندارد چرا که منشا این اختلاف به دلیل عدم توانایی تیم شهردار در برطرف مشکلات شهری و دخالت‌های شهرداری در کار شورای شهر ایجاد شده است.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=12243

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.