• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 5 September - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد تیم فوتبال جوانان نفت مسجدسلیمان قهرمان لیگ برتر خوزستان شد دولتمردان به وعده های اقتصادی خود عمل کنند/گرانی مکرر خودرو نشان از ضعف نظارت دارد استعفای سید علیرضا احمدپور از سمت ریاست دفتر ارتباطات مردمی دکتر جباری در مسجدسلیمان هشدار پنجم ستاد مدیریت بحران شهرداری مسجدسلیمان در خصوص پیشگیری از خطرات احتمالی پدیده ال نینو کسب عناوین برتر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی توسط هنرمند نوجوان مسجدسلیمانی دستگیری ۶ عامل تیراندازی در شهرستان لالی پل میناب (مالجونکی) در مسجدسلیمان به بهره‌برداری رسید درخشش تئاتر مسجدسلیمان، راهیابی دو نمایش جوک و بازمانده به جشنواره کشوری آیین تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد+تصاویر و اسامی مدیران و کارمندان نمونه ایثار ماندگار سرباز دیار زاگرس، اهدای اعضای امیرحسین گودرزی به چند بیمار جان دوباره بخشید آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه های راهسازی توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد بیکاری و گرانی زخم‌های عمیق مسجدسلیمان است/ نظارت بر بازار مسجدسلیمان ضعیف است جشن «ایران ما»، روایت یک شب فرهنگی در پارک بانوان مسجدسلیمان پیام سرپرست شهرداری مسجدسلیمان به مناسبت هفته دولت، روز کارمند و هفته وحدت جشن بزرگ «ایران ما» در پارک بانوان مسجدسلیمان برگزار می‌شود تجدید میثاق مسئولان مسجدسلیمان با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده شهیدان دهقانی نخستین جراحی پیشرفته دیسک گردن با روش جدید در مسجدسلیمان انجام شد رئیس جدید شرکت پخش فراورده های نفتی شهرستان مسجدسلیمان معرفی شد گام تازه برای احیای جایگاه CNG مسجدسلیمان/ زیرساخت شهری در آستانه بازگشت به مدار خدمت گرمای ۵۰ درجه و خاموشی‌های ۲ ساعته/ از وعده «خاموشی صفر» تا قطعی برق در اوج گرما

4

رییس شورای شهر اهواز به مدیران کم‌کار در رفع مشکلات مناطق آسیب‌پذیر هشدار داد

  • کد خبر : 12086
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۲

رییس شورای شهر اهواز با تاکید بر ضرورت همراهی شهرداری برای رفع مشکلات مناطق آسیب پذیر، به مدیران کم کار هشدار داد.

 

آوای خوزستان / سیدمحمدعلی پورموسوی روز دوشنبه در صد و سی و چهارمین جلسه شورای شهر اهواز بیان کرد: اگر تا سه روز آینده نسبت به رفع مشکلات مناطق آسیب پذیر شهر اقدامی انجام نشود روش دیگری را اتخاذ می‌کنم.

وی با اشاره به مناطق آسیب‌پذیر از بارندگی افزود: در برخی از مناطق اهواز به ویژه در نقاط حاشیه‌نشین پروژه‌های زیرساختی خوبی انجام شده اما نیمه‌کاره مانده است و بارندگی به کار آسیب می‌زند لذا باید این موضوع جدی گرفته شود.

رییس شورای شهر اهواز گفت: شاید بیش از یک هزار میلیارد ریال صرف این پروژه ها شده اما به دلیل پرداخت نشدن پول به پیمانکار به حال خود رها شده‌اند. آیا لازم است که ما با سازمان‌های شهرداری هم نقدی حساب کنیم؟ این چه مدیریتی است؟

وی افزود: چند روز گذشته بارندگی خفیفی در اهواز داشتیم که باز هم شاهد آب‌گرفتگی در برخی مناطق بودیم لذا برای اینکه دچار تبعات سنگین نشویم، باید ستادی در این خصوص تشکیل شود.

دیگر نامه‌ای به شهرداری ارجاع نمی‌دهم

پورموسوی با اشاره به شکایت‌های مردمی و نامه‌های ارسالی به شورا بیان کرد: تمام درخواست‌های مردمی را از سوی شهردار پیگیری می‌کنم اما اخیرا متوجه برخورد نامناسب یکی از مسئولان شهرداری با پرسنل شدیم.

رییس شورای شهر اهواز گفت: اگر قرار است موضوعات ارجاع شده به شهردار منجر به گرو کشی و برخورد با پرسنل شود دیگر نامه‌ای به شهرداری ارجاع نمی‌دهم. برخورد با پرسنلی که یک سال به پایان خدمت او باقی مانده، کار اخلاقی نیست و معتقدیم که نباید با شخصیت مردم بازی شود.

اجرای پنجره واحد خدمات شهرسازی بلای جان ساکنین منطقه ۲ شده است

وی افزود: اعضای شورای شهر، در زمینه خدمت به مردم همواره با یکدیگر متحد هستند. اجرای پنجره واحد خدمات شهرسازی (مجوزهای ملکی) بلای جان ساکنین منطقه ۲ شده که باید به این موضوع رسیدگی شود.

پورموسوی در پایان گفت: امیدوارم در این دوره بتوانیم مشکلات مردم اهواز را کاهش دهیم و تغییر محسوسی در سطح شهر ایجاد شود.

در این نشست تفریغ بودجه و گزارش حسابرسی سال ۱۴۰۰ سازمان های فناوری اطلاعات و ارتباطات و آرامستان‌ها، تفاهم نامه فی مابین شهرداری و سپاه استان جهت احداث پارک ساحلی غربی حدفاصل نخلستان تا پل ششم به تصویب اعضای شورا رسید همچنین نمایندگان شورای شهر در سازمان های زیرمجموعه شهرداری مشخص شدند.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=12086

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.