• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 5 September - 2026

اخبار ویژه

«اسدالله بادامچیان» رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی شد نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه شهرهای مسجدسلیمان،اندیکا و لالی با تأکید بر تدوین الگوی واحد فرهنگی تیم فوتبال جوانان نفت مسجدسلیمان قهرمان لیگ برتر خوزستان شد دولتمردان به وعده های اقتصادی خود عمل کنند/گرانی مکرر خودرو نشان از ضعف نظارت دارد استعفای سید علیرضا احمدپور از سمت ریاست دفتر ارتباطات مردمی دکتر جباری در مسجدسلیمان هشدار پنجم ستاد مدیریت بحران شهرداری مسجدسلیمان در خصوص پیشگیری از خطرات احتمالی پدیده ال نینو کسب عناوین برتر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی توسط هنرمند نوجوان مسجدسلیمانی دستگیری ۶ عامل تیراندازی در شهرستان لالی پل میناب (مالجونکی) در مسجدسلیمان به بهره‌برداری رسید درخشش تئاتر مسجدسلیمان، راهیابی دو نمایش جوک و بازمانده به جشنواره کشوری آیین تجلیل از مدیران و کارمندان نمونه شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد+تصاویر و اسامی مدیران و کارمندان نمونه ایثار ماندگار سرباز دیار زاگرس، اهدای اعضای امیرحسین گودرزی به چند بیمار جان دوباره بخشید آئین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه های راهسازی توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد بیکاری و گرانی زخم‌های عمیق مسجدسلیمان است/ نظارت بر بازار مسجدسلیمان ضعیف است جشن «ایران ما»، روایت یک شب فرهنگی در پارک بانوان مسجدسلیمان پیام سرپرست شهرداری مسجدسلیمان به مناسبت هفته دولت، روز کارمند و هفته وحدت جشن بزرگ «ایران ما» در پارک بانوان مسجدسلیمان برگزار می‌شود تجدید میثاق مسئولان مسجدسلیمان با آرمان‌های شهدا و تکریم خانواده شهیدان دهقانی نخستین جراحی پیشرفته دیسک گردن با روش جدید در مسجدسلیمان انجام شد رئیس جدید شرکت پخش فراورده های نفتی شهرستان مسجدسلیمان معرفی شد گام تازه برای احیای جایگاه CNG مسجدسلیمان/ زیرساخت شهری در آستانه بازگشت به مدار خدمت

2

کشته شدن ۱۰۰ نفر در جنگ داخلی سودان/ جنگ خیابانی شدید در خارطوم و بمباران گسترده برخی مناطق

  • کد خبر : 10194
  • ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱

صبح امروز دوشنبه درگیری ها در پایتخت از سر گرفته شده و جریان برق در بخش های وسیعی از خارطوم قطع شده است.

به گزارش الجزیره، درگیری میان نیروهای ارتش و نیروهای واکنش سریع در  خارطوم پایتخت و دیگر شهرها و مناطق سودان وارد سومین روز خود شد. 

 تصاویر منتشر شده از مناطق مختلف خارطوم دود آتش هایی را نشان می دهد که به دلیل  درگیری های شدید دو طرف نزاع و استفاده از سلاح های سنگین و سبک مختلف به وقوع پیوسته است.

در جدیدترین آمار منتشر شده درباره تلفات این درگیری ها سندیکای پزشکان سودان اعلام کرد که نزدیک به ۱۰۰ نفر از زمان آغاز درگیری ها در روز شنبه تا به امروز کشته شدند و بیش از ۳۶۵ نفر نیز زخمی شدند.

پیش از این سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که در این درگیری ها حداقل ۸۳ نفر کشته شدند و هزار و ۱۲۶ نفر نیز زخمی شدند.

جنگ خیابانی شدید در پایتخت

برخی منابع در ارتش سودان گفتند که نیروهای تقویتی از بیرون پایتخت به زودی به خارطوم می رسند و همین نیروها برای یکسره کردن کار شبه نظامیان(نیروهای واکنش سریع) کافی هستند.

این منبع گفت که تعداد زیادی از نیروهای واکنش سریع داخل کاخ ریاست جمهوری هستند و اکنون به طور کامل در محاصره اند.

وی تصریح کرد که نیروهای واکنش سریع تلاش کردند   به مقر فرماندهی کل ارتش حمله کنند اما نیروهای دفاعی ارتش آن را دفع کردند.

خبرنگار الجزیره نیز گفت که درگیری های شدیدی میان نیروهای ارتش و نیروهای واکنش سریع در نزدیکی فرودگاه خارطوم و دفتر ریاست دستگاه سازمان اطلاعات سودان در جریان است و هواپیماها به شدت مواضع نزدیک به کاخ ریاست جمهوری و فرماندهی ارتش در خارطوم را بمباران می کنند.

سه رئیس جمهور برای میانجیگری به سودان سفر می کنند

سازمان بین دولتی توسعه کشورهای شرق آفریقا (ایگاد) اعلام کرد که روسای جمهور کنیا، سودان جنوبی و جیبوتی برای میانجیگری میان طرف های درگیر و به دست آمدن توافق به خارطوم سفر می کنند.

ایگاد ضمن تأکید بر اینکه ثبات سودان برای ثبات اجتماعی و اقتصادی در منطقه ضروری است تصریح کرد که این سه رئیس جمهور به زودی به سودان سفر می کنند.

کنترل کاخ ریاست جمهوری و مقر فرماندهی نیروهای زمینی ارتش توسط واکنش سریع

فرماندهی نیروهای واکنش سریع اعلام کرد که کاخ ریاست جمهوری و مقر نیروهای زمینی ارتش را به تصرف خود در آورده است. 

نیروهای واکنش سریع همچنین اعلام کرد که ۳ جنگنده ارتش را سرنگون کرده و مقرهای لشکرهای نظامی را در ایالات های دارفور به تصرف در آورده است.

قطع برق در پایتخت

صبح امروز دوشنبه درگیری ها در  پایتخت از سر گرفته شده و جریان برق در بخش های وسیعی از خارطوم قطع شده است.

درخواست واشنگتن و لندن

وزرای خارجه آمریکا و انگلیس  خواستار توقف فوری درگیری ها در سودان و بازگشت به مذاکرات شدند.

لینک کوتاه : https://avaykhouzestan.ir/?p=10194

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.